ANNONS

Jag dagdrömmer..

/

Jag är en riktig dagdrömmare .. Så fort jag har en stund ledigt, i en taxi, på ett flyg eller bara innan jag somnar så hinner mina tankar spinna iväg till en drömvardag om några år. .. Här är ett exempel 🙂

Det är fredag, klockan är prick nio och jag rusar in på kontoret som har en gyllene skylt med texten ”Löwengrip Invest” utanför, med en varm cappuccino i ena handen och mobilen i andra hälsar jag glatt på alla utan att försöka spilla ner min nya benvita kostym. Jag sätter mig vid mitt skrivbord, fäller upp min laptop och min assistent kommer in i rummet och berättar vilka som kommer på möten under förmiddagen. Idag väntar fyra coola tjejer och killar som har en affärsidé som de vill presentera för mig. Jag känner glädjen sprida sig i kroppen, energin kickar igång, och jag ber om att få bli briefad om vad allt handlar om innan.

9.30 är första mötet, en kille och en tjej i runt 25-års åldern kommer in och berättar om service-tjänst de har kommit på och vill förverkliga. Det behövs ett ganska litet startkapital och banken är som vanligt krångliga att få lån av. Idéen är fantastiskt bra och jag säger allt för tidigt (i brist på pokerface och is i magen.. Det är min svaga punkt) att jag gärna är med på idén. Under hela förmiddagen sitter jag där och lyssnar på ideér. Några vill jag vara med i, några tackar jag nej till. Efter lunch tar jag en sväng runt på kontoret som precis är nyrenoverat, i ena avdelningen så publiceras det en tidning, i den andra så görs det web-tv under mitt egna web-produktionsbolag. Det är full fart överallt. Nya projekt som startas, andra som arbetas vidare på.

Klockan närmar sig sex och jag möter upp mina tjejkompisar efter jobbet på vår favoritbar för en after work, vi tar ett glas vin och skvallrar och skrattar. Klockan går snabbt, jag kilar hem, möter min kille i dörren som är i full färd och packa till skidresan vi ska göra över helgen. Jag är som vanligt alltid ute i sista sekund och slänger ner det som känns viktigt i en hög i resväskan. Tröttnar på packandet och säger att jag inte orkar laga mat, vi beställer hem, myser i soffan och kikar på en film. Innan jag somnar dubbelcheckar jag att taxin är beställd till arlanda imorgon, nu väntar en härlig weekend i backen!

.. Det här med att dagdrömma kanske hjälper trots allt .. På onsdag byter jag kontor!

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00