Dan före dan

Nu är jag klar! Haft lite otur på stan idag med julklapparna men det löste sig till slut. �r hemma och hämtar allt nu, ska strax åka hem till pappa och tillbringa kvällen hos familjen. Jag har lovat att stå för köttbullarna i år! Och så behöver jag slå in några paket som jag inte hann med. Ska även sova över där. Blir väldigt mysigt!

20111223-164813.jpg

Har levt i min kabelstickade  tröja från Ralph Lauren i tre dagar, imorgon blir det klänning!

 1. Hanna skriver:

  Skönt att det löste sig! 😀

 2. Frida skriver:

  Sanna, det var väl ändå en bitter kommentar.. Det är en blogg! Alla har vi olika åsikter och alla lever vi olika liv. Lär dig älska ditt eget och gör det bästa av det. Orka vara så jävla bitter..läs inte bloggen då 😉

 3. Sanna skriver:

  Ha en så väldigt god jul i din dyra Ralph Lauren-tröja. Och hoppas att du hade det bra i din ännu dyrare klänning på julafton. Hoppas att dina släktingar blev glada för sina NK-klappar, det var säkert pricken över I. Ha en så väldigt bra jul i ett stort hus med design möbler och din familj som säkert är lika rika som du. Vad du än gör, ägna inte en tanke åt de 90% av folket som inte har det lika bra. Och tänk för allt i världen inte på samhällets bottenskikt som Karl-Bertil Jonsson sa.

  Synd att du tycker att det är synd att rött genomsyrar den filmen som sänds i en halvtimme en gång om året. Jag slår vad om att det inte tycker att det är lika synd att blått genomsyrar 90% av alla medier som håller på dygnet runt, året runt.

  Ha en god jul och vaska inte för mycket Champange på nyår.

 4. charl skriver:

  Isabella, hur kan du bli så störd av solidaritetstankarna i filmen med Karl-Bertil Jonsson? Barnsligt att kalla denna geniala filmen för ”kommunistskit”. Det säger mer om dig än om den kloke Tage Danielsson.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..