Varma tunnor och spa

Gud vad vi har det bra här! Vi konfererade till fyra ungefär och då var det dags för spa. Jag gjorde en detox-kroppsbehandling med spirulina och tjejerna tog massage. När jag var klar hade det blivit alldeles mörkt ute så då satt vi i de varma badtunnorna utomhus. Sedan hade vi bokat en spa-avdelning för oss själva så där satt vi och drack champagne och firade. Det är verkligen underbart fint här, skulle kunna stanna några dagar.

Nu ska jag göra mig ordning, om någon timma så väntar middag!

20111130-175014.jpg

Jag och Hanna på väg till spat

20111130-175020.jpg

Josefine, Yrsa och Hanna

  1. nice spa dress, sexy and charming, wonderful girl.

  2. Anna skriver:

    Det skulle man inte tacka nej till 🙂

  3. Frida skriver:

    Gud så härligt det låter!

  4. emilia skriver:

    så härligt att ni fungerar så bra tillsammans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..