Spa-Konferens!

Idag ska hela Egoboost Magazines redaktion åka till Nynäshamns havsbad och spa för konferens. Vi ska tillbringa natten där också och fortsätta konferensen imorgon. Tanken är att kombinera jobb med teamwork-övningar, ha visions – och utvecklingsmöten samt passa på att gå på behandlingar och äta gott. Vi har en otroligt bra arbetsmiljö på kontoret och jag tycker att det är viktigt att jobba för att den ska hålla i sig. Dessutom är det viktigt i ett företag för att ha tid till utvärdering, nu har vi två härliga dygn på oss!

Jag och redaktionschefen Josefin på Tidskriftsgalan i år

 1. Gila skriver:

  Fin klänning och kavaj, var finns de att köpa?

  Kram

 2. Läs min nya blogg, startad efter Isabellas förfrågan, om studentlivet som svensk på IVY League i USA!

  atbrown.spotlife.se

 3. Nina skriver:

  Härligt att du har förstått grejen med Arbetsmiljö. Man får ju så mycket tillbaka som arbetsgivare om man just satsar på det. Ca hälften av Sveriges företag har INTE fattat det enligt Arbetsmiljöverkets senaste undersökning. Fatta! HUA!

 4. Hanna skriver:

  Hej Isabella!
  Jag har följt din blogg imånga år och måste ge dig en eloge för att du är så fruktansvärt begåvad och målmedveten. Du livar alltid upp och peppar mig att fortsätta sträva efter mål och uppnå mina mål i studier (jag ska läsa till jurist efter gymnasiet) och det är så kul att se en tjej som stöttar andra tjejer och ser andras framgångar som något kul! Du har under åren så många gånger sagt tänkvärda saker som fått mig och säkert många andra att tänka till. S� jag vill tacka dig för ett fantastiskt bra jobb med bloggen. Sen skulle jag höra ifall jag kunde få bjuda på lunch någon gång efter jul? Vore så kul då du är en stor insperations källa! Uppskattar svar! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..