Inredningstisdag

God morgon på er!

Jag stupade i säng igår efter att jag kom hem från PIC, det var en otroligt inspirerande kväll och det gick bra för mig på scen men jag var trött efter en lång dag. Igår måndag så hann jag med både lansera Bellashop.se, köra dagens sista Efter Tio, lunchmöte, jobb på tidningsredaktionen och vara samtalsgäst. Så därför unnade jag unnade mig lite sovmorgon och vaknade upp pigg nu. På Bellashop som släpptes igår och är det inredning som gäller varje tisdag (inredning är så kul!!) … och vad dagens produkt är hittar ni här!

 1. Lisa skriver:

  �lskar kuddarna på bilden, kan du säga när de kommer??

 2. Anonym skriver:

  Varför startar du något som du redan har haft? (Bellme?) Varför satsar du inte på att sälja fler produkter i stället för enbart ”dagens vara”? Vet du hur mycket du skulle tjäna om du sålde fler produkter?! Vad är vitsen med den sidan när den är precis likadan som Bellme??
  Nej du verkar inte veta vad du vill…Isabella, Gör om, Gör rätt!

 3. Jonna skriver:

  Ã?h sÃ¥ gott med sovmorgon! Det hade jag ocksÃ¥ idag! 🙂 Kram!

 4. Jag vet inte om jag är helt dum i huvudet, men jag hittar inget att köpa på bellashop mer än dagens produkt, hur gör man egentligen???

  1. Anna skriver:

   Det är ju bara dagens produkt som du kan köpa. Det finns bara en vara per dag…

 5. Maria skriver:

  �r dagens produkt billigare än vanligt? vad är annars vitsen? Då kan man ju köpa det när man vill om det ändå kostar lika mycket som alla andra dagar om året.. De kaffemuggarna som var dagens vara idag är väl inte dirket billigare än vanligt..

  1. Malin skriver:

   jag var inne på cerveras hemsida och då kostar en 169 kr. så lite billigare blir det väl. har man ändå som jag gått och tänkt på att man ska köpa dem så kan man ju lika gärna göra det nu…

   1. Emma skriver:

    Man tjänar 40:- men om man dessutom drar av frakten, kollade för mitt postnummer och den blev 28.35 så då sparar man 11.65:-.

    Jag har inte alltid haft ordentligt med pengar och 11.65 kan betyda mycket ibland. MEN, om man har råd att lägga ut 298:- för TV� kaffekoppar har jag svårt att tro att 11kr hit eller dit gör någon skillnad?

   1. Maria skriver:

    ja en kanske kostar 169:- men det brukar bli billigare om man köper två.. jag har typ 10 sådana muggar hemma (fått i present och köpt några själv och aldrig betalat mer än 300 för två.. det var ju bättre erbjudanden på bellme förr och shoptime nu förtiden än vad bellashop verkar ha.

   1. Malin skriver:

    nä, jag kan hålla med om att rabatten känns meningslös men om man som jag ändå vill ha dem så kan man ju precis som jag skrev lika gärna köpa… jag förlorar ju inga pengar iaf…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..