Middag på Prinsen

Jag vann inte men jag är glad ändå, coolt att vara nominerad. Vann gjorde tre grabbar som drev ett företag om rabatt-erbjudanden. Efter eventet så mötte jag upp Angelica för middag, vi gick till Prinsen och åt deras köttbullar, stans bästa! Sedan tog vi en promenad hemåt. Nu väntar lite jobb för mig ikväll, för både imorgon och på torsdag ska Egoboost Magazine bort på konferens och spa i Nynäshamn, blir svårt att hinna med allt annat då. Men det ska bli riktigt roligt att åka iväg med tjejerna och köra teamwork övningar och sånt!

20111129-195638.jpg

20111129-195631.jpg

 1. Tack för en bra blogg, den förgyller min vardag!

 2. Eliin skriver:

  Hej, jag undrar om du skulle kanske kunna ge min blogg fem minuter och kolla in den. Sen skriva vad jag ska göra för att få den större, snälla behöver hjälp.

 3. Läs min nya blogg, startad efter Isabellas förfrågan, om studentlivet som svensk på IVY League i USA!

  atbrown.spotlife.se

 4. Sasha skriver:

  Alltså deras köttbullar är underbart goda! 🙂

 5. anna skriver:

  Gillar verkligen din blogg o läser den flera ggr i veckan. Har fått inspiration att själv börja blogga, kolla in min matblogg 😀
  http://cookeat-love.blogspot.com/
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..