Weleda på Bellashop!

Idag öppnade Bellashop.se, det är min webbutik där jag kommer att lägga upp mina absoluta favoritprodukter! En vara i 24 timmar innan den byts ut. Om ni minns Bellme så vet ni hur det fungerar. Jag är ju en skönhetsnörd så de tillsammans med mina favoritsmycken och inredning kommer att finnas på sidan. Idag har jag ett kit med produkter från Weleda. Det är verkligen en av mina favoritmärken när det gäller hudvård, egentligen mest för att man blir så fruktansvärt len och mjuk av produkterna (jag är jämt så torr) men även för att serien faktiskt är ekologisk och inte innehåller några parabener. Dessutom doftar de underbart!

bellashop.se idag så hittar du ett kit för 119 kr, perfekt skämma bort sig själv present.

20111128-133819.jpg

Just nu är jag såld på denna som står i mitt badrum

 1. Lisen skriver:

  bellashop.se ,shoptime.se vad är vitsen med bara en produkt per dag?

 2. Hei! Hvorfor leverer du ikke til Norge? Jeg skulle gjerne bestilt produkter fra Bellashop.se..

 3. Jessica skriver:

  Kul med nya favoriter varje dag! Gillar jag, omväxling förnyar. Som min blogg när jag tipsar om dagens MostHaves varje dag;))
  Du är grym bruden! Skrattade gott idag på efter tio när ni pratade om dejting, galet festligt!

 4. Amanda skriver:

  När kommer klockan från Daniel Wellington att säljas?

 5. Jessica skriver:

  Jag undrar när klockan som du visa för ett tag sen kommer att säljas på din hemsida? Vill verkligen köpa den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..