Weleda på Bellashop!

Idag öppnade Bellashop.se, det är min webbutik där jag kommer att lägga upp mina absoluta favoritprodukter! En vara i 24 timmar innan den byts ut. Om ni minns Bellme så vet ni hur det fungerar. Jag är ju en skönhetsnörd så de tillsammans med mina favoritsmycken och inredning kommer att finnas på sidan. Idag har jag ett kit med produkter från Weleda. Det är verkligen en av mina favoritmärken när det gäller hudvård, egentligen mest för att man blir så fruktansvärt len och mjuk av produkterna (jag är jämt så torr) men även för att serien faktiskt är ekologisk och inte innehåller några parabener. Dessutom doftar de underbart!

bellashop.se idag så hittar du ett kit för 119 kr, perfekt skämma bort sig själv present.

20111128-133819.jpg

Just nu är jag såld på denna som står i mitt badrum

 1. �lskar online-shopping.. Inte alltid lätt att få in shopping ute i stan med 2 barn, diagnos på den ena, fritidsaktiviteter, familjeliv m.m. Men en stund vid computern kan man hitta efter all nattning på kvällen. Lyx !
  Lycka till med Bellashop 🙂

 2. Hej hej 🙂 jag har en fråga. Varför sålde du bellme & startar nu ett motsvarande företag med samma koncept? Nyfiken 🙂

 3. Vad spännande! Weleda har superbra produkter, ska genast kolla in Bellashop. Om du gillar smycken så kika in på min blogg/webshop.
  Vänligen Angela

 4. Just det schampo du har i bild är ett toppen schampo! Utan silikoner och sulfater (och som du skrev utan parabener). Använder jag någonsin schampo så använder jag det där (kör på balsammetoden annars) 🙂

 5. Kul med Bellashop.se! Men jag har en liten fråga bara. Du sålde ju bellme förra året som va ungefär samma koncept. Finns det inte en lag som säger att om man säljer ett företag får man inte starta ett nytt likadant så att man blir en konkurrent? �r det inte precis vad du gjort? Kul att höra din åsikt om detta!

  Lycka till med allt i övrigt!

  1. Jag undrar också om det. Du sa att du inte hade tid med Bellme och du sålde därför dina andelar där. Nu kommer i princip samma koncept – fast ja, med lite mer ”personlig” touch. Vad säger Bellme-folket? Det blir ju ännu mer intressant om det finns en sån lag…

 6. Det står inte på hemsidan vad som ingår i weleda kitet som du nämner. Står necessär.. vad ingår i köpet på bellashop?

 7. Behövs en bättre beskrivning! Vad ingår? Storlek på produkterna?? Mera info! Och varför kan msn inte betala med visa???!!!!?!?!?

  1. Jag håller verkligen med! Jag hittade inte heller någon beskrivning om produkten, mer än något om Bellas åsikter om produkten. Säkert jätteintressant, men det behövs en riktig beskrivning av produkten, som är väl synlig. Man vill ju veta vad man köper. T.ex idag så var jag på väg att köpa produkten för att jag ansåg att det var ett bra pris, tills någon inne hos bloggkommentatorerna informerade mig om att det endast var testflaskor. Helt plötsligt så var det inte så prisvärt. Hade jag köpt dealen så hade jag känt mig lurad när jag fick hem sakerna. Försökte lämna en kommentar om detta under feedback fliken, men det verkar vara någon bugg som gör att det inte går att skicka en kommentar.

 8. Impad av dig och Bellashop: ”Skäm bort dig med en av mina personliga favoriter”. Bra gjort att kunna ha nya favoriter varje dag. Det känns tryggt och förtroendegivande! Jag skulle bara få ihop till första veckan..sen är det samma favoriter om och om och om igen

 9. Kul med shoppen! Weleda har grymma produkter, men det borde stå på förpackningarna att pengarna går till den antroposofiska rörelsen. Weleda är ett antroposofiskt märke (precis som Saltå kvarn och Waldorf). Antroposoferna har alltså en egen frikyrka. Vet att de bland annat gräver ner delar av djur och sår sina grödor enligt en religiös princip och astrologi (både och, ja) innan det biodynamiska mjölet hamnar i Saltå-påsen. De använder även enbärsrök mot cancer på sin klinik enligt källor. Huruvida det är något magiskt med i Weledaprodukterna vet jag ej, men de fungerar lysande. De flesta antroposofer jag har träffat har på riktigt fantastisk hy! Men skulle vara fint om de skrev ut att det är en religiös grej. Man vill veta vad man köper liksom.

 10. Kul med nya favoriter varje dag! Gillar jag, omväxling förnyar. Som min blogg när jag tipsar om dagens MostHaves varje dag;))
  Du är grym bruden! Skrattade gott idag på efter tio när ni pratade om dejting, galet festligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..