Sista Efter Tio!

Det blev ett riktigt bra program, sista för säsongen. Nu ska jag rusa iväg på ett lunchmöte!

20111128-120701.jpg

  1. Bra jobbat under de program du har medverkat Isabella! Du har gjort det jättebra och jag tycker det är synd att folk mår så dåligt över sig själva att de skall skriva elaka saker till dig på Twitter. Inget de säger är något du skall ta åt dig!

    Ha en bra dag!

  2. Jättetråkigt att du slutar, men jag förstår att det är en energitjyv utan dess like med alla hemska ord på Twitter o.s.v. Vad säger Malou om det? Påhoppen?

  3. Hej Isabella! Jag har tidigare inte följt din blogg, men maratonläste väldigt många inlägg idag. Brukar följa efter 10 och där har du ju varit med, så jag drogs nu till din blogg. Fastnade för ett inlägg där du skriver om att det finns personer som faktiskt skriver fruktansvärda kommentarer när du är live på TV, jag kan inte ens tänka mig hur det känns. Jag måste bara säga att de har så himla fel och de har förmodligen problem med sig själva när de väljer att hänga ut dig. Jag tycker du är så himla stark och duktig, att driva så många företag i din ålder är så imponerande! På bara några minuter förvandlades du till en av mina förebilder efter att ha läst om din vardag. Jag förstår dock inte hur du lyckas ha så många bollar i luften..skulle jag aldrig klara av! Haha.. Men någonstans vill jag ha drivkraften att våga satsa och följa sin magkänsla och inte ta skit från andra. Du är kanon! Kram!

  4. Du verkar vara en sån toppen tjej! Helt fantastisk!! Hur kan människor skriva elakt om dig… Ta verkligen inte åt dig av dom dumma orden dom skriver till dig.
    Jag tycker det är så roligt att läsa om ditt liv, eftersom mitt ser helt annat ut och jag är lika gammal som dig. Jag är inte alls ute efter en karriär som du, jag lever med min sambo, fick mitt första barn 2010 och jag längtar så till nästa! Och nu till våren blir det hus letning. Tänk att man kan vara i samma ålder men ha så olika mål i livet. Ha det toppen Bella. Kramar Sanna

  5. Hej! Satt och kollade på ”efter 10” imorse och det slog mig att du hade en så snygg tröja på dig under kavajen, ville bara fråga vart den är ifrån? Tack på förhand och ha en fortsatt trevlig vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..