I helgen så var jag inbjuden till Rumble of the Kings på Hovet. Som ni vet så är jag ingen sporttjej direkt men jag kan säga att jag älskade att titta på matcherna där killarna tävlade i MMA och K:1. Det var fantastiskt coolt att se de tävlande komma ut kaxigt  till egen vald musik på scenen, inta varsin hörna i ringen och sedan se matchen köra igång. Visst, det är rätt våldsamt men det var kul att se när personen som man trodde skulle förlora får in en superspark eller slag och vänder matchen helt. Sedan kan jag inte sticka under stol med att … killarnas kroppar är galet snygga! Imorse när jag var hos TV4 så satt jag i sminket samtidigt som Jörgen Kruth som tävlade i lördags .. Jag ville säga hej och ta en bild men jag fegade ur ha ha ..Hur som helst .. Gissa vem som laddade jag hem UFC 2011 och kikade hela kvällen igår!

Jag och Josephine .. Dressed in black!

Sanny .. sjukt bra!

Bilder lånade från Finest.se och nyheter 24

 1. Elin skriver:

  Wow, vad förvånad jag blev över att se dig skriva om MMA! Men en rolig överraskning! Jag tränar själv MMA och förstår fullkomligt det du beskriver med spänningen. Man kan aldrig förutse vad som ska hända, det är lite av charmen. På lördag går jag min första match i Berlin, kommer nog inte göra någon superspark men hoppas på att avsluta matchen på ett snyggt sätt 🙂 Och man blir härligt stark och vältränad av det, träning för hela kroppen!

  Du kanske borde ha med det i Egoboost? Grym egoträning för tjejer, det kan jag intyga!

 2. Ivung skriver:

  Kul att du gillade galan. Inom alla idrottet finns det rötägg och alla drivna idrottare har sina bakgrunder men hellre att dom fightas i ringen än att dom springer runt på stan och förstör för andra vilket antagligen varit alternativet.

  Sen finns det jäkligt mycket bra människor inom sporterna. Ja känner flera stycken. Tycket det är dags att utmana fördommarna och Provträna på någon klubb när dig.
  Mvh Jonas ivung

 3. Hej Isabella,
  jag har alltid tyckt bra om dig och verkligen beundrat din driv och styrka. Du verkar vara en grounded och tuff tjej, men med detta inlägg visade du att det finns också en väldig naiv sida hos dig. Jag har själv varit tillsammans med en fighter, lärt känna många, kollat på matcher etc. Jag tycker att det är en sport som alla andra (vet ni andra vilka skador fotboll orsakar??), men de flesta som är riktigt duktiga och grymma på att fightas har tyvärr också ett inte alls lika kul utan väldig mörkt förflutna och en svår uppväxt bakom sig. Det är superbra att de får utlopp för sina känslor genom idrotten, men som Fredrik redan nämnde är det en väldigt ”djurisk” approach, som kan överföras också till hur de hanterar vardagen eller sina förhållanden.
  Jag vill inte bekräfta några klischeer här, vill bara att man fundera på saken innan man hyllar matcherna, killarnas kroppar eller sporten i sig.
  Kram,
  Angelina

  1. natalie skriver:

   jag är förlovad med en världsmästare i brasiliansk jiu-jitsu. han hade bra uppväxt som liten med mamma-hemmafru och pappa-chef på familje företaget. visst är han bara en kille i mängden men jag kan också tala för utövarna på våran klubb som är killar och tjejer mellan 13-50år, studenter, akademiker, poliser, företagschefer. vi har en mix av människor från hela världen, något som jag inte sett någon annanstans. ganska coolt, eller hur?

 4. Jay skriver:

  Men vafan, ärligt talat.. Vad är det för nivå? MMA är med i Riksidrottsförbundet, och ni sitter och skriver att Isabella är dålig förebild som gillar sporten? Please…

  1. Sofia skriver:

   Det spelar väl ingen roll om sporten är med i Riksförbundet? Det behöver inte vara en vettig sport för det. Det är snarare helt sjukt att det är accepterat som sport med tanke på hur många som får rejäla skador, i vissa fall för livet inom all slagsmålssporter. Om folk gör motstånd så kommer sporten inte vara laglig i Sverige men istället sitter lilla Blondinbella och promotar den på sin blogg med flera tusen läsare och säger att det är kul att se när de blir slagna blodiga. Vilken bra människobild man sprider…verkligen…

   1. Sofia skriver:

    *Riksidrottsförbundet

    1. Jay skriver:

     Enligt statistik så är det fler skador i tex sporter som hockey, skulle du bli upprörd om Bella gick på en hockeymatch och tyckte det var kul?

     �Enligt siffror från försäkringsbolaget Folksam, som är störst i Sverige på att försäkra idrottsutövare är utövarna av kampsport betydligt underrepresenterade i skadefrekvens. Utövarna av kampsporter utgör 2,5 procent av de försäkrade men står för mindre än en procent av skadorna. Jämfört med utövare av kampsport löper medelidrottsutövaren således 150 procent större risk att utsättas för en skada
     i försäkringsmässig mening.�
     Urklipp ur Sveriges Riksdags hemsida av
     Gunnar Axén m.fl. (m)
     Motion 2005/06:Kr23

     Läs http://www.superiorchallenge.com/index.php?p=omoss&u=fordomar här för att bli lite mer införstådd på sporten, tack på förhand!

 5. Marlene skriver:

  Du måste va den aa jag vet inte hur jag ska skriva det.. Men klantigaste bloggaren? såå inspirerande ska du vara och sååå bra förebild så förespråkar du detta och deras kroppar? skrattretande faktiskt.. åå idag har jag min bla bla bla klänning från bla bla bla och min bla bla bla väska som kostar 10000 tusen.. Oj de är såå inspirerande för unga tjejer.. eller kränkande kanske är de rätta ordet. välj vilket håll du ska gå åt. �r du en låssas mental boost tränare så va det helatiden. men det är ju så att du har inte utb för det. och du är inte rätt person för det. För du marknadsför dig via blogg och media och det kan de flesta andra unga tjejer inte göra. De flesta andra unga tjejer kan inte gå med väskor för 10 000 heller och många vill inte det heller. dina rosa moln är inte för alla..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..