ANNONS

Ready to Rumble!

/

I helgen så var jag inbjuden till Rumble of the Kings på Hovet. Som ni vet så är jag ingen sporttjej direkt men jag kan säga att jag älskade att titta på matcherna där killarna tävlade i MMA och K:1. Det var fantastiskt coolt att se de tävlande komma ut kaxigt  till egen vald musik på scenen, inta varsin hörna i ringen och sedan se matchen köra igång. Visst, det är rätt våldsamt men det var kul att se när personen som man trodde skulle förlora får in en superspark eller slag och vänder matchen helt. Sedan kan jag inte sticka under stol med att … killarnas kroppar är galet snygga! Imorse när jag var hos TV4 så satt jag i sminket samtidigt som Jörgen Kruth som tävlade i lördags .. Jag ville säga hej och ta en bild men jag fegade ur ha ha ..Hur som helst .. Gissa vem som laddade jag hem UFC 2011 och kikade hela kvällen igår!

Jag och Josephine .. Dressed in black!

Sanny .. sjukt bra!

Bilder lånade från Finest.se och nyheter 24

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00