Min helg

Hej på er!

Jag tog helgen ledig, kände verkligen att jag behövde det. Jag har sovit en del, brunchat med vänner och gått på ett roligt event. Igår så var det Rumble of the Kings på Hovet, det är en gala där grabbar tävlar i MMA, K-1 och Muaythai. Jag hade inga direkta förväntningar innan jag kom dit men det var såååå roligt att se på, jag var helt lyrisk under kvällen. Efter det så blev det dans på Collage med mina vänner. En riktigt rolig helg, visar mer bilder senare. Nu ska jag förbereda mig för säsongens sista Efter Tio imorgon!

20111127-175630.jpg

20111127-175719.jpg

 1. Jenny skriver:

  Härligt! Men nu måste du berätta vem din kille är!! 🙂 Caesar?

 2. Tessan skriver:

  Grymt va den där klänningen blev snygg på dig! Har man inte former är den där typen av klänningar inte lika snygg…. Enligt mig iaf. Sexigt på ett klassiskt sätt!!

  Kram o stå på dig!

  / Tessan

 3. katja skriver:

  tänker du på hela samhället nångång, entreprenörsskap hela tiden. Alla sjuka, utförsäkrade som moderaterna fört in. Jag skäms över sverige just nu.

 4. ELIN skriver:

  Du är verkligen supersnygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..