Bellashop.se imorgon!

Imorgon lanseras förresten Bellashop.se! Klockan 08.00 hittar ni första produkten 🙂

 1. Annie skriver:

  HAHAHA, GEKÃ?S ULLARED SÃ?LJER SAMMA WELEDA-KIT FÃ?R 45 SPÃ?NN. LAGOM MYCKET FAIL SOM FÃ?RSTA KAMPANJVARA FÃ?R DIG 😛

 2. Paola skriver:

  Jag är en ny läsare på denna sida. Efter att ha följt några avsnitt på efter 10 fick jag upp öronen för dina årikter och ståndpunkt kring företagande och blev då nyfiken på att läsa mer. En kommentar som verkligen flög rakt in i mig var när du sa ” Att vara entrepenör bör vara som ett alternativ till att vara anställd” Jag driver själv två företag och har sedan jag var 18 år gått ”mot strömmen” som det heter. Jag uppskattar verkligen din positiva attityd och inställning till livet!! Jag vill också inte enbart läsa på din sidan utan även skriva positiva inlägg, (som alla persoer som går sin egen väg) behöver höra. Själv har jag en underbar och positiv sambo som ger mig energi samt några underbara mentorer som får mig att växa, när andra försöker trycka ner en.
  Lycka till med allt du ta för dig! Paola

 3. emma skriver:

  Riktigt bra ju!

  Jag undrar om du kan ta dit en toalettväska/necessär ? Som är rätt stor och rymmer borste, hårprodukter, krämer och rengöring till ansiktet, allt vad en tjej behöver. Inte överdrivet stor men inte för liten!

  Enda jag hittar är stora fula, så den får gärna vara snygg 😀
  Kram!

 4. Rebecca skriver:

  Isabella- Du & Beyonce är mina största idoler. Så fantastisk du är! Jag älskar det du gör & det du står för. Håller med dig till 100% i egoistdebbaten. Du är äkta & genuin. Jag är äldre än dig (inte för att åldern egentligen spelar roll)& ser ändå så mycket upp till dig. Fantastiska Du! Stor KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..