Längtar till Schweiz!

Jag läste två kurser i slutet av sommaren på Lorange i Zürich (sustainable management) men fick ta paus igen under hösten eftersom jag började med Efter Tio på måndagar. Nästa måndag är sista för säsongen och så nästa år kommer jag att ta upp plugget igen. Bokade nyss in mig på två kurser i februari och mars:

– Competing Online (feb)
– Talent Recruting & Retention (mars)

.. Det ska bli så himla roligt!! Ska passa på att åka skidor i Zermatt över helgen när jag är där.

 1. Becca skriver:

  Bella, du är så inspirerande! Allt du gör är så bra 🙂 stor kram, ta hand om dig!

 2. Elvira skriver:

  vart kmr tightsen ifrån, väldigt fina!

 3. Tesa skriver:

  FAN VAD SNYGG DU Ã?R!

 4. eze skriver:

  vilken utstrålning!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..