Min helg!

Hej på er!

Försökte blogga redan igår men bloggen låg nere. Hur som helst, jag har haft en superrolig helg i Lund. Jag lämnade datorn hemma och åkte dit och träffade några vänner och tog det lugnt. Helgens höjdpunkt var att få lyssna på Lunds studentsångare. Konserten var så otroligt vacker och efteråt var det bal och foxtrot-dans .. Kan inte direkt säga att jag minns några steg från Lets Dance men som tur var den inte omöjlig att lära sig. Kör-grabbarna och deras tjejer var ett otroligt härligt gäng hela bunten, fantastisk kväll!

Nu tillbaka i Stockholm och redo för jobb. Vi sänder inget Efter Tio idag på TV4 eftersom det är reprisvecka men nästa vecka är jag i rutan igen. Första stoppet är en dejt med min optiker, dags för linser!

Jag och min bordsherre Simon!

Linn och Alex

 1. MMM skriver:

  simon pålsson 🙂 min kompis farbror 😀

 2. Mk skriver:

  Hej! Ville bara säga att du var otroligt SNYGG på bilden ”Jag och min bordsherre Simon!”. Wow

 3. Stina skriver:

  Läser aldrig din blogg annars, men en kompis sa att det fanns en tilldragande kille på bild. Vem i hela friden är Simon?

 4. Kul att du verkar gilla Lund Bella, hit är du alltid välkommen 😀

 5. Vilken fin svart klänning du hade där! Vart har du köpt den?
  Hälsn. Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..