Bli stark av rädslor

På tal om rädslor .. Jag har alltid haft saker som jag varit rädd för men jag har också insett att det är mina rädslor som får mig att växa och bli starkare om jag vågar pressa mig själv. Saker och ting som jag har varit rädd för är höjder, att gå i trappor, gå till tandläkare, ta sprutor, att säga hejdå, att bjuda folk på mat som jag har lagat, att prata engelska inför folk, att ta jobbiga samtal i telefon, att gå och lägga sig i ett mörkt rum, ha huvudet under vattnet i en pool. Massa saker! Precis som vilken människa som helst.

Vissa saker är man inte motiverad för att handskas med. Men kan man då och då kämpa med sina rädslor tror jag att man framför allt blir lyckligare. När jag simmar idag så försöker jag simma under vattnet då och då, trots att min kontrollskräck skriker inombords, jag gör jobbiga samtal i telefon trots att jag får ont i magen av det för att jag vet att känslan när det är avklarat är så mycket bättre. Att prata engelska var ett helvete när jag började skolan i Zurich förra året men jag tvingade mig själv och idag går det superbra.

En annan rädsla som jag besegrade förra året var fallskärmshoppning på 4000 meters höjd. Både höjdskräcken och kontrollbehovet fick sig en prövning och det var det häftigaste jag har gjort!

Vad har ni för rädslor? �r det någon som ni har kommit över?

 1. Lovisa skriver:

  Så söt och underbar är du tjejen! Låt aldrig någon säga något annat:)

 2. moa skriver:

  fan va ballt

 3. g skriver:

  WOW, här var du verkligen vacker bella

 4. Tigra skriver:

  Jag har inga egna rädslor alltså jag är inte rädd för något som mörkret eller vatten, säkert jag har haft dom förut, jag kommer inte ihåg, men jag är mycket rädd för dom andra jag älskar. Mitt barn t.ex. Jag är rädd när min som är sjuk eller går på dagis, alla mina tänkar med honom. Livet har ändrats helt efter man fått ett barn.

 5. Sofia skriver:

  Du var riktigt snygg i de korta håret 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..