Att våga

Jag trodde att simningen innan skulle bidra till att jag blev lugn inför tandläkarbesöket, men riktigt så blev det inte. När bedövningssprutan närmade sig mig så började jag stortjuta och bestämde mig för att skita i det, jag satte mig upp och var på väg därifrån. Då sa tandläkaren ”när man lyckas ta sig över sina svåra trösklar blir de också mindre”, med dom orden la jag mig igen och påbörjade rotfyllningen. Två sprutor senare går jag nu runt och dreglar, träffade nyss min jurist för att skriva på avtal och jag kunde inte prata.

Ska stanna i soffan en stund och läsa klart Elle för att belöna mig själv för att jag tog mig över en stor tröskel i mitt liv. Fick även höra att man ska dricka varmt för att bedövningen snabbare ska försvinna!

20111026-124113.jpg

 1. Karin skriver:

  Hej Bella!

  Det skulle vara så otroligt kul och det skulle ge mig så mycket inspiration om du lade ut bilder på din nya lägenhet. En dröm för mig är att köpa mig en lägenhet och jag slutar inte och kommer aldrig, drömma och inreda i mina tankar. Snälla visa oss!

  Kram Karin!

 2. Linda skriver:

  Rotfyllning är nog det värsta man kan göra hos tandläkaren! Så BRA jobbat!!!!
  Trevlig helg
  =)

 3. alex skriver:

  Vart har du köpt dom underbara tofflorna?

 4. Frida skriver:

  Efter att ha slagit ut mina båda framtänder när jag åkte skidåkning, så behövde jag rotfylla det som blev kvar av dom. Nu håller jag även på att få nya, så de gamla är nedslipade till små stumpar. Jag har aldrig haft tandläkarskräck, och efter det här, så finns det ingenting som någonsin kan bli värre. Allt är rena barnleken.
  De första besöken hade jag en gammal nallebjörn med mig som psykiskt stöd. Han låg bara i väskan, men jag tänkte på honom. Nu är han inte med längre, men när det blir extra obehagligt så har jag ett mantra ”du måste tömma ditt hjärta på rädsla”. Och så försöker jag göra det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..