Allt löser sig

Jag blev så irriterad på min bedövning i munnen ett tag, jag kunde ju inte ringa några jobbsamtal! Men istället blev jag sjukt effektiv på mail och fick en hel del gjort idag. Dock somnade jag med datorn på magen och vaknade att min assistent knackade på dörren. Man blir trött av att vara en energisk människa.

Dessa tre regler hjälper mig när jag vill hitta fokus trots att det är mycket stress:

1. Inse att allt här i livet ALLTID löser sig.
2. Lägg inte energi på sådant som du inte kan påverka (du sparar så mycket energi här)
3. �r det saker du kan påverka, ta tag i det direkt. Låt det inte tynga dig.

.. Nu ska jag iväg och bolla affärsidéer, tur att man har vänner med samma företagsintresse.. Jag kom på att jag saknar en bokklubb! Ett gäng som läser och diskuterar böcker, är det några av er som gör det? Jag läser ändå minst en bok i veckan och tycker att det vore kul att göra det med andra, maila isabella@blondinbella.se

Har ni lite tid över ikväll så kolla in min nya grej www.bellagroup.se

Update (15 min senare): Jag har bestämt mig för att göra en virtuell bokklubb i Bellaclub, mer info kommer! Och nu är jag rejält sen till min vän. Blir så när ideér poppar upp i huvudet på mig.

 1. sabbe skriver:

  det handlar om att leva ett liv inte vinna ett krig – ett bra måtto att ha med sig i livet!

 2. Johanna skriver:

  Du måste ha opererat dig i ansiktet, eller? Ser konstigt ut

 3. Hannah skriver:

  Varför retar sig så många på allt ”Blondinbella” gör och säger? Om man till och med retar sig på rubriken ”Allt löser sig” så kanske man borde blunda istället och välja en annan blogg..? Allt brukar ju faktiskt lösa sig. Trist att leva i en aggro/neggo-bubbla hela livet. Jag har varit med om mycket, tro mig, död, sjukdom, våld… Men allt har sin tid. Sorg och lycka. Vi väljer inte alltid det som orsakar smärtan, men väljer hur vi mår och går vidare med allt. Allt löser sig.

 4. L. skriver:

  låter himla mys med bokklubb!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..