Polkaglass

Har suttit och jobbat hela dagen, träffade Angelica vid fem och åt en tidig middag på en restaurang runt hörnet, så kul att vi bor så nära nu. Ska tillbringa min kväll med senaste numret av Elle och glass. Kvällens glassmak består av polka och blåbär .. Får se hur min tand gillar kylan. Imorgon är det tandläkarbesök igen!

20111025-191758.jpg

  1. Amanda skriver:

    Bella! Jag blir så jäkla inspirerad av dig. Nu sitter jag här vid skärmen och får en boost bara av att läsa om att du äter glass. Det är skönt att läsa/höra/se människor som verkligen trivs med sig själva och är stolta över dem personerna de är. Det ger mig en kick och en lite knuff i ryggen som säger att man ska tro på sig själv och vara stolt över den man är. Ikväll går jag med ryggen rak 🙂

  2. Camilla skriver:

    Polkaglass kan vara den godaste smaken! Tillsammans med päron då 😀

  3. michan skriver:

    Lät riktigt gott med polkaglass.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..