Inte bli sjuk

Jag var hos tandläkaren imorse. Fick tid hos Tess pappa. Tydligen var det inte visdomstanden utan en bredvid som måste rotfyllas .. Fick penicillin nu och stoppade in något lugnade i tanden, ska tillbaka imorgon och två gånger till innan det blir klart. Ena sidan av mig är gråtfärdig och har ångest för ingreppet, men andra power-sidan i mig ser det här som ett sätt att komma över tandläkarskräcken.

Tog en promenad på väg hem och köpte en juice som innehöll äpple, ingefära, rödbeta och massa andra nyttiga saker. Jag märker att folk är sjuka runt omkring mig och jag vägrar bli dålig.. Idag ska jag jobba hemifrån. Har en del att skriva om på min bok innan den trycks och det gör jag bäst från soffan idag.

20111025-110444.jpg

 1. Tabita skriver:

  Lät som en konstig blandning på juice.. men ingefära är väl bra om man håller på att bli sjuk 🙂

 2. Majken skriver:

  Hej bella.

  Vad är det för märke på dina skor? Sjukt snygga!

 3. David skriver:

  Håll ut det blir bra!!!Och tack för pepp!!!:)

 4. t skriver:

  för några år sen var jag med om en cykelolycka där hälften av alla mina tänder gick sönder på något vis. jag går fortfarande hos tandläkaren några gånger i månaden och jag kommer inte ens ihåg hur många rotfyllningar jag varit med om. jag är 19 år. du klarar det 🙂

 5. johanna skriver:

  jag rotfyllde en tand i vintras och hade PANIK innan, men det gick bra! värre att laga vanliga hål nästan- det enda som var jobbigt var att man var tvungen att gapa så länge och att de spände nån jävla duk över hela munnen, haha. lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..