ANNONS

Tandvärk!

/

Luften gick ur mig nu när jag kom hem. TV på förmiddagen och så en dag full av möten och viktiga beslut tar på krafterna. Dessutom har jag haft tandvärk som blivit värre och värre. Letar akuttider i Stockholm nu, problemet är bara att jag har tandläkarskräck och behöver lustgas.. Det är visdomständerna som spökar och jag ser inte fram emot att ta ut dom.. Hittade något som kallas för narkoskliniken, ska ringa dit. Mitt kvällsjobb verkar ju bara vara att glömma. Ogillar starkt när saker och ting kommer i vägen för mig.

Har ni dragit ut visdomständerna? Hur var det?! Jag är livrädd!

116
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00