Tandvärk!

Luften gick ur mig nu när jag kom hem. TV på förmiddagen och så en dag full av möten och viktiga beslut tar på krafterna. Dessutom har jag haft tandvärk som blivit värre och värre. Letar akuttider i Stockholm nu, problemet är bara att jag har tandläkarskräck och behöver lustgas.. Det är visdomständerna som spökar och jag ser inte fram emot att ta ut dom.. Hittade något som kallas för narkoskliniken, ska ringa dit. Mitt kvällsjobb verkar ju bara vara att glömma. Ogillar starkt när saker och ting kommer i vägen för mig.

Har ni dragit ut visdomständerna? Hur var det?! Jag är livrädd!

 1. Tjenixen Bella!

  Jag drog ut en visdomstand för tre veckor sedan och jag var så rädd innan att jag höll på att skita knäck. Men när väll bedövningen var lagd så kändes det ingenting, och det lät inte alls så där äckligt det brukar säga. Gick jätte bra. Det gjorde gjorde ont var när bedövningen lagt sig. Men då är man jö redan hemma och kan knapra Ipren:)

  Ha de gött

 2. Sofia skriver:

  Fy fasen, jag känner så igen mig. Har haft fruktansvärd tandläkarskräck sen jag var ca 10 år. Har de senaste 5 årsen varit hos tandläkaren 1 gång, dock har jag tur då jag inte HAFT problem.
  Nu för 3 månader sedan fickjag de, tandvärk och visdomstand som behövde dras ut. Jag var LIVR�DD, trodde jag skulle dö.
  Dock var de INGENTING!!! När han sa att den på andra sidan skulle dras om något år sa jag visst, jag kommer tillbaka.

 3. Sanna skriver:

  Jag har inte dragit ut men istället opererat ut två stycken visdomständer och två kindtänder och det var det värsta jag nånsin gjort. Själva operationen gick väldigt bra, jag var halvt drogad och sov nästan, men det var när bedövningen och de lugnande medlen släppte som helvetet bröt ut. Smärta är min vän i vanliga fall, men jag grät en timme i sträck.
  Inte för att det händer alla men…

 4. Emma skriver:

  Jag har opererat ut en visdomstand och dragit ut en annan. Har tandläkarskräck så min tandläkare skickade mig till en speciell klinik och jag fick någon form av sömnmedel så jag sov så gott. När jag skulle dra ut tanden, alltså mindre ingrepp men lika läskigt för det, gick jag till samma klinik och det var inga problem, sömnmedel där också. Efteråt var det inte heller så jobbigt, men det varierar ju från person till person. Lycka till!

 5. inez skriver:

  Det är lugnt gumman! Jag är nu på väg till LA för Playboy fotograferingen. Kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..