Snart kör vi Efter Tio!

Dagens gäster är Hanna Fridén, Quetzala Blanco (igen) och senare Emma Wiklund!

20111024-090455.jpg

 1. n skriver:

  Psst, det finns en värld utanför den ni själva lever i. Just thought you oughta’ know.

 2. Och hoppas att alla unga som tror att man blir lyckligare av en massa pengar kan förstå med tiden att det är inte ett likamedstecken. Se Isabell som en fantastisk inspiratör och plocka små bitar att ha som inspiration. Se till att gratulera människor till framgång och var inte missunnsamm!

  Kram och ett stort Grattis till dig Isabell som på många sätt nått som framgång!

  Kristina

 3. Vi lever i en demokrati och får fritt välja vad vi vill uttrycka. På samma sätt får vi också välja vad vi vill läsa. Jag hade aldrig varit inne på Quetzalas blogg, därför kikade jag in nu. Den föll mig inte i smaken, därför väljer jag att inte läsa den. Så enkel är det. Men det innebär inte att jag behöver in o skriva att hon är dum i huvudet eller skriva att hon inte borde kritisera dig. För imin värld får alla tycka o tänka vad de vill, sedan skulle jag inte alltid välja att skriva mina tankar alla gånger. Men min slutsats är alltså, läs de bloggar du mår bra och gillar, skit i vad de andra du inte gillar skriver. Man ska vara rädd om sin energi och vara selektiv med var man ”slösar” den någonstans!
  Forts….

 4. Jag förstår inte debatten (gör ju det men tycker det är så dumt för det är så enkelt!)

  Vi väljer själva vad vi läser. Vill jag följa din blogg så gör jag det. Väljer jag Quetzala så gör jag det. Var bloggare har sin inriktning och det handlar om respekt. Om någon mår dåligt över vad du skriver, så är det bara att välja att inte läsa. Varför bry sig. Jag väljer att läsa dig och jag förstår att det finns en massa där bakom i ditt liv som du inte skriver om. Men varför skulle du behöva göra det? Att unga kan tro att vissas liv är som en dröm och kan bli besvikna i livet är väl ändå en förälders skyldighet att ta med i sin uppfostran. Alla har vi mörka sidor och mörka perioder i livet. Ibland berättar vi om det för vänner o bekanta, ibland väljer man av olika själ att behålla det mörka för oss själva. Det gäller såväl i en blogg som i det privata.
  Forts….

 5. maria K skriver:

  Ursäkta men vad fan är grejen med den där Quetzela? aldrig hört och sett personen innan men nu verkar hon vara överallt på Tv. Först i efter tio och sedan i Adam live och nu i samma program igen? Vad är det som är så spännande med denna tjejen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..