På kontoret

Hej på er!

Hoppas att ni tittade på Efter Tio imorse, om inte så läggs klippet upp ovanför alldeles strax. Nu har jag bara fyra program kvar, tiden har gått så himla fort. Slängde mig i en taxi efteråt och åkte till redaktionen. Vi hade utdelning av nummer 1 (2012) nu och det blir lite som julaftonkänsla då. Det är då vi har bestämt vad hela tidningen ska handla om och så delar vi upp artiklarna. Nu har jag tusen möten, vi hörs snart!

 1. Sofia skriver:

  Jag tycker att du ger en peppande bild för oss läsare och jag kanske är blind men jag ser ingen rosa bubbla. Om man jobbar hårt så lönar det sig tillslut.

 2. Jonna skriver:

  Du va jättebra Isabella! Väldigt bra svar på tal när Quetzala fjantar loss. Heja!!!

 3. Tabita skriver:

  skulle så gärna prenumerera på tidningen men förra gången jag gjorde det fick ja inte alla nummer så… känns inte så kul.

 4. Linnea skriver:

  Jag såg Efter Tio, intressant disskusion ni hade där! Svårt att avgöra vad som är rätt och fel i just det ämnet.

 5. Fia skriver:

  Jag undrar en sak….varför blir du Bella så stött över EMOboost?? Satir är ju fantastiskt och den ultimata bekräftelsen på att det man gör uppmärksammas!!!! Att göra narr av något ingen läser är det ju ingen som gör, så ta det som en komplimang och sluta verka så in i helv*** bror duktig!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..