Bella Group AB

Jag borde egentligen ligga still med tandvärk nu men jag har insett att sitter man och koncentrerar sig på annat så gör det inte lika ont (bokat tid imorgon). Ni vet att det alltid kliar i fingrarna på mig efter nya grejer att jobba med. Nu när Egoboost Magazine rullar på så fick jag lite tid över till en ny sak..

För mer info om när allt släpps så gå in här och signa upp er! http://www.bellashop.se/

Kommer snart ..:)

 1. vitam skriver:

  Det kliar alltid i mina fingrar men jag vet inte hur jag ska göra för att orka med allt jag vill göra! Ibland önskar jag att veckan var 34 timmar och minst 10 dygn… 🙂

 2. M skriver:

  Måste du ha ditt namn och nylle på precis allting? Hur ego får man bli?

 3. Madde skriver:

  Hej! Jag har testat att skriva upp mig, men min mail adress är för lång… Hur ska jag göra då?

 4. emma skriver:

  längtar efter öppningen 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..