ANNONS

Vardagsknep

/

Life & thoughts

,

Fick två bilder skickade av Julia Håkansson från middagen på ProCivitas middag som jag medverkade på efter mina två föreläsningar. Vill ni se mer om var mina föreläsningar kommer att hålla hus så spana in min hemsida isabellalowengrip.se men ska försöka ordna en öppen föreläsning nästa år. Nu ska vi ha utvärderingsmöte på redaktionen, gå igenom vad som har varit bra och dåligt. Sedan väntar några kvällsmöten för min del runt om i stan. Jag gillar att ha möten på måndagar, man får så mycket gjort i början av veckan!

Tips till en bra balanserad vecka:
1. Se måndagen som en start på allt du vill göra, nya möjligheter!
2. Skriv ned vad du måste få gjort, planera in när du ska göra det i veckan.
3. Planera in träning/egen tid. Rubba aldrig på det.
4. Planera in något roligt med dina vänner. Rubba aldrig på det.
5. Tänk skalman. Har du mycket på en dag? Kör två timmars pass på allt.
6. Ta powernaps, har jag möten på kvällen powenapar jag alltid runt 17.00
7. Utnyttja kvällarna till något bra – strunta i tv/facebook som bara äter upp timmarna.
Baka något nytt, kör en knytis med vännerna, köp en inspirerande bok, gör en visionboard
8. Gör det jobbigaste först och ha något kul att se fram emot, mitt vardagsmott
o.

Bilder från http://juliaahakansson.blogg.se/

73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00