Söndagen

Vilken härlig dag! Jag cyklade ner mot stan och träffade Ida, Emma och Angelica för en lunch på Fresco. Vi gick igenom fredagens utgång, allt som hade hänt och det blev en hel del skratt! Sedan shoppade vi på stan innan de var dags för de att åka till Arlanda. Jag hittade så mycket fint på Nathalie Schuterman men tyvärr var storlekarna fel på grund av rean och att det var utplockat! Efter några fynd så gick Angelica och jag till Balance och tränade. Jag körde Kettlebells, trodde att jag skulle vara svag eftersom det var så länge sedan men jag lyckades nästan svinga mina gamla vikter. Ska köra kettlebells och spinning nu framöver.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska väg på en middag vid sju!

20110731-052318.jpg

Ska köpa en hjälm imorgon.

20110731-052326.jpg

Emma och jag

20110731-052332.jpg

Ida och Angelica

20110731-052337.jpg

Jag blev kär i så mycket men byxorna var för små och jackan för stor.. Gaahh

  1. Vilken hääärlig o skööön bild…. Hälsningar från en ”avundsjuk” o sommarlängtande tjej i grannlandet Norge (som INTE har bra väder… :o( )
    Njut en fortfarande varm o skön sommar. ”Plutselig” är det höst.

  2. Sofiee skriver:

    Man kan ju tycka att folk som inte gillar dig eller helt enkelt bara behöver någon att gnälla på för att dem har en dålig dag eller en sjuhelsikes dålig självkänsla kan hålla sig borta från bloggen. Men iaf köpte din tidning idag (köpte den första med) dock känns det lite tråkigt att det inte finns så mycket texter, någon som skriver lite om ”vardagliga saker” som en krönikör av ”normal” livsstil, Man känner sig lite ”oduglig” om man läser tidningen på en dålig dag och är arbetslös. Meen åter igen, är otroligt imponerad av dig och din framgång samt utveckling, har läst din blogg sedan ja vecka två typ:P All cred till dig !

  3. Rean består oftast av storlekar som inte sålts – för stora och för små. De ”normala” storlekarna säljs ju först och till ordinarie priser. Capice?

  4. Sara skriver:

    Ã?h vad fint! Du är supersnygg 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..