Entreprenörsmiddag

Nu ska jag iväg på en middag med entreprenörsnätverket Sandbox (som finns i hela världen) på Josefinas på Djurgården. Vi har några entreprenörer från New York på besök, kul. Jag vet inte riktigt hur det fungerar att driva företag i USA med bolagsformer och skatter så det ska jag fråga. Sandbox finns i Schweiz också, jag var på middag med dom första gången jag var där, bra sätt att lära känna människor med samma intresse!

Hittade inget som gick ihop med mina naglar så det blev skinnbyxor och ett linne

  1. daniel skriver:

    hej bella måste få säga att du är grymnt snygg och sexigt 😉

  2. Hej. Jag undrar lite om ditt löshår. För visst har du gjort de på salong? För på hemsidan som du länkade till förut så fattade jag de som att man bara kan beställa därifrån och att man gör det själv??

    Kram

  3. Emma skriver:

    riktigt snyggt! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..