ANNONS

Cykeln tillbaka

/

Yey! Jag hämtade min cykel hos Nils imorse. Jag hade nästan glömt bort att jag hade en. Men nu när han flyttade från vår gamla lägenhet till en ny (närmare mig!) så påminde han mig. Trampade hem nyss och blev helt svettig, vad tungt det var! Behöver nog fylla på däcken och sådant efter att den har stått länge .. Jag ska cykla till kontoret imorgon! I vanliga fall så åker jag taxi fram och tillbaka men nu håller de på med ett byggarbete och stänger av vägar så det blir perfekt med cykeln, dessutom får jag passa på innan hösten.

Ska göra kaffe nu och sätta mig på min balkong i solen och läsa DN, vid ett så ska jag bruncha med Ida och Emma innan de åker tillbaka till Umeå, ska förbi gymmet sedan och träna efter det. Härligt med söndag.

Min rosa skeppshult på min innergård! Var hittar man en snygg hjälm? Helst enfärgad svart eller vit.

30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00