Cykeln tillbaka

Yey! Jag hämtade min cykel hos Nils imorse. Jag hade nästan glömt bort att jag hade en. Men nu när han flyttade från vår gamla lägenhet till en ny (närmare mig!) så påminde han mig. Trampade hem nyss och blev helt svettig, vad tungt det var! Behöver nog fylla på däcken och sådant efter att den har stått länge .. Jag ska cykla till kontoret imorgon! I vanliga fall så åker jag taxi fram och tillbaka men nu håller de på med ett byggarbete och stänger av vägar så det blir perfekt med cykeln, dessutom får jag passa på innan hösten.

Ska göra kaffe nu och sätta mig på min balkong i solen och läsa DN, vid ett så ska jag bruncha med Ida och Emma innan de åker tillbaka till Umeå, ska förbi gymmet sedan och träna efter det. Härligt med söndag.

Min rosa skeppshult på min innergård! Var hittar man en snygg hjälm? Helst enfärgad svart eller vit.

  1. Mats skriver:

    Fråga Josefin Knave var hon köpt sin hjälm! Hon har en snygg, såg jag på nån bild 🙂

  2. ronja skriver:

    Lust att följa min blogglovin ? 🙂

  3. Märket Bell har en snygg damhjälm som heter Vela, den blir inte som en svamp på huvudet och har två små rosa detaljer på sig i samma färg som din cykel! 😛 Jag vet att den finns på XXL, min syster köpte en där för typ 400 kr. Ha en finfin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..