ANNONS

Hold on!

/

Jag är fortfarande inne i Bridesmaids-världen. Går och fnittrar högt för mig själv när jag tänker på scener från filmen .. Och så spelar jag låten Hold on hela tiden, den är grym! Angelica kommer strax hem till mig, ska tvinga henne att dansa med mig som de gör mot varandra i filmen. Hur som helst, kvällens planer är middag hemma hos mig  (och lära oss Hold on utantill), sedan ska vi träffa Ida Backund som är i Stockholm och förfesta med hennes vänner på deras hotell innan vi ska gå ut allihopa, blir nog en superkväll!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uIbXvaE39wM[/youtube]

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00