Bridemaids!!

Vilken hysteriskt rolig kväll igår! Vi såg filmen Bridemaids och jag grät av skratt igenom hela filmen, helt galet. Jag kom på mig själv flera gånger sitta helt ensam och vråla ut skratt tills jag inte fick någon luft, stackars mitt sällskap. Hur som helst så måste ni gå och se filmen, jag ska se den igen. Innan bio så åt jag middag med Odd på Tennstopet, där satt jag också och skrattade så att jag grät. Det är härligt att umgås med människor som man blir glad av. Vi fick springa till bion sen, ibland är det bra med reklam.

Odd på Tennstopet!

Zoombisar. Josefine, Elaine, jag och Angelica

Promenad hem! Sommarkvällar i Stockholm är rätt mysiga ändå

 1. Sandra skriver:

  Vilken underbar kväll! 😀

 2. Sara skriver:

  Fint med svart och vitt! Gillar kjolen, visst finns det väl liknande på Topshop?

 3. Kanske en av världens bästa filmer, jag gjorde exakt samma sak, grät av skratt filmen igenom! ”Topless, totally topless!”

 4. Hanna skriver:

  Vi satt i samma biosalong och jag kan ju intyga att du skrattade högt;) Men filmen var hysteriskt rolig! Men jag var inte så oskyldig själv, garvade högt flera gånger 🙂

 5. linn skriver:

  verkar ju vara en dålig remake av baksmällan om man ska gå på trailern… tjejhumor och tjejer som försöker vara roliga, ush. äkta manshumor ska det vara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..