ANNONS

Bridemaids!!

/

Vilken hysteriskt rolig kväll igår! Vi såg filmen Bridemaids och jag grät av skratt igenom hela filmen, helt galet. Jag kom på mig själv flera gånger sitta helt ensam och vråla ut skratt tills jag inte fick någon luft, stackars mitt sällskap. Hur som helst så måste ni gå och se filmen, jag ska se den igen. Innan bio så åt jag middag med Odd på Tennstopet, där satt jag också och skrattade så att jag grät. Det är härligt att umgås med människor som man blir glad av. Vi fick springa till bion sen, ibland är det bra med reklam.

Odd på Tennstopet!

Zoombisar. Josefine, Elaine, jag och Angelica

Promenad hem! Sommarkvällar i Stockholm är rätt mysiga ändå

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00