ANNONS

Anpassa efter dig!

/

Jag får ofta frågan hur jag orkar göra allt och jag har aldrig något bra svar, jag tror att jag är mer energisk än vanligt bara. Ibland sätter det krokben för mig, som när möten drar ut på tid eller vi har förhandlingar. Då brukar jag be om att få ta en paus och sträcka på benen efter en 1,5 timma, där går min gräns. Att gå till frisören eller bli sminkad inför en plåtning är också bara jobbigt eftersom det tar en sådan tid. Det gör nästan ont i kroppen att sitta still. Jag är igång till 110% men när jag väl blir trött så slocknar jag på en sekund som ett barn. Det är så lustigt de där hur man fungerar. Ibland slänger folk ur sig en fråga om jag har någon bokstavskombination och de har jag ingen aning om, däremot så tycker jag att det ger mig mest fördelar. Jag är extremt effektiv när jag är igång och kan ha många bollar i luften utan att det är jobbigt.

Alltså; lista ut hur du fungerar och agera där efter! Hade jag endast fått jobba kvällar och med samma sak så varje dag så hade jag tappat motivationen helt och inte alls presterat bra ifrån mig. Dessutom hade jag nog blivit deprimerad. Men nu när jag anpassar mig efter hur jag fungerar, jag är morgonpigg och jobbar effektivt i 1,5 timma med pauser och olika saker och går och lägger mig tidigt, då blir jag superwoman!

Nu ska jag gå och träna, vi hörs sen!

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00