Tjejmiddag

Efter spinning-passet igår så hade Elaine och jag så mycket energi så vi bestämde oss för att gå ut och äta istället. Så vi nio drog vi till Sturehof och mötte upp Angelica. Tanken var att bara ha en lugn kväll med middag men på väg ut från Sturehof så mötte jag Carl, en vän från Zurich så vi gick till Nobis och tog en drink. Han bjöd med mig till en kräftskiva i Zurich när jag kommer dit i augusti, kul!

Nu ska jag sätta mig och skriva på min hemtenta, är lite seg i huvudet men med kaffe, en stor frukost och bra musik (läs Beyonces senaste skiva) så hoppas jag att det släpper om ett tag.

20110728-091623.jpg

20110728-091628.jpg

20110728-091634.jpg

Jag och Carl, klänning från Malina

 1. Yasha skriver:

  Tre snygga tjejer!! 🙂

  1. acke skriver:

   D-kupa på Elaine…

 2. carl skriver:

  damm girl ! you are H.O.T. jag kan knappast charma dig det går väl inte ?

 3. Mia skriver:

  Var inte Carl civilekonomen som hjälpte dig tidigare? Kanske han hjälper dig med din hemtenta nu?

 4. lizel skriver:

  gud, du e så fin!

 5. Sandra skriver:

  En tjejmiddag är aldrig fel. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..