ANNONS

Gokart i Hammaby!

/

Johan drog med mig till Hammarby Sjöstads Gokartbana idag och det var bara att hoppa ur mina kläder när jag kom fram och in i en gokart-dräkt och gympadojjer. Vi körde tre gånger och sju minuter varje gång, första gången hetsade jag så mycket att jag krockade två gånger och körde upp bland däcken i full fart och fastande. Det var lite läskigt fast det gjorde inte ont som tur är. Gokart är riktigt roligt! Jag ska dra tjejerna på Egoboost Magazine och köra en kick-off där, nu har ju jag hunnit öva lite innan ..

Fastnade i en kurva..

Nu måste jag ta en dusch och sedan kila iväg på middag och bio ikväll!

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00