Spinning

Kom hem från badet för en timma sedan, betalat räkningarna och annat roligt (!) så nu ska jag kila ner till Balance och träna spinning med Elaine. Det var säkert tre månader sedan jag spinnade! Jag valde mellan att ta ett glas vin med tjejerna ikväll, gå på bio eller träna och gå hem och plugga efteråt och jag valde det sista. Det är ändå inte kul att gå ut när saker som man måste göra gnager i huvudet på än, lika bra att få det gjort.

  1. Kurviga Bella…. underbara Bella:)

  2. I love your butt! du insprirerar mig förresten! älskar din blogg, keep it up =)

  3. Hej Isabella, mitt namn är Anna-Linnea och du ska nu få ett tips från mig som en mycket nära vän till mig gav mig för ett tag sedan. Du skall byta ut alla måsten till behöver. Det har en större positiv klang än vad det negativa mäster har. Tex, jag behöver betala räkningar-istället för måste betala.
    Ett vardagsknep för att lura hjärnan och lättare vara positiv till det mindre roliga!
    Ha en fortsatt bra dag!

  4. Härligt med träning, värsta adrenalinkicken! Körde en timmes kondition imorse före frukost, och man mår superbra hela dagen!

    Mrs G (den glammiga hemmafrun med självironi i Båstad)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..