ANNONS

Rapunzel-hår!

/

Nu har jag fixat håret! Lisa kom över hit och satte i några fler slingor med creatin-fästen. Jag har tappat några sen sist så vi fyllde på. Ni se ska se hur mitt hår ser ut utan slingorna, tunt och kort. Det är så tråkigt att ha gått från att ha haft tjockt och långt hår själv och så tappar man allt. Jag har gått till min läkare och tagit blodprov och så äter jag kosttillskott nu, men det är stressen + biverkning från Roaccutan. Nu har jag slutat att äta den medicinen så jag hoppas att håret börjar växa till sig lite! Precis som förut så använder jag deras skandinaviska hår och jag älskar det och jag har ca 80 slingor i håret. Ni hittar det här hos Rapunzel!

Har inte hunnit klippa till/fönat det men de är snyggt som det är!

47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00