Rapunzel-hår!

Nu har jag fixat håret! Lisa kom över hit och satte i några fler slingor med creatin-fästen. Jag har tappat några sen sist så vi fyllde på. Ni se ska se hur mitt hår ser ut utan slingorna, tunt och kort. Det är så tråkigt att ha gått från att ha haft tjockt och långt hår själv och så tappar man allt. Jag har gått till min läkare och tagit blodprov och så äter jag kosttillskott nu, men det är stressen + biverkning från Roaccutan. Nu har jag slutat att äta den medicinen så jag hoppas att håret börjar växa till sig lite! Precis som förut så använder jag deras skandinaviska hår och jag älskar det och jag har ca 80 slingor i håret. Ni hittar det här hos Rapunzel!

Har inte hunnit klippa till/fönat det men de är snyggt som det är!

  1. Det bästa löshåret som jag någonsin köpt är faktiskt hos amazingstyle.se som har grym kvalitet på sitt löshår. Du kan misshandla det genom blekning, färgning och tvätting. Tjejen som jobbar där har mycket lång erfarenhet av löshår och hon hjälpte mig att färga in det till min exakta färg. De gör även skräddarsydda peruker till cancersjuka och är certifierade av landstinget.

  2. Tessan skriver:

    Nog skulle det behövas trimmas till lite :0).

    Kram

  3. anna skriver:

    Det är INTE svenskt hår! FOR SURE!!!!!

  4. Hej! Tråkigt att ditt hår har tagit skada av mediciner. Jag har själv haft problem med svår acne, som försvann när jag var förkyld. Kom till slut på att acnen blev bättre för att jag åt Echinaforce och liknande då. Jag tar fortfarande till det knepet när jag får utslag, men bara kurvis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..