ANNONS

Stadsunge igen

/

Tillbaka i Vasastan! Min lägenhet är lite stökig, det syns direkt när lägenheten är liten. Får ta det senare, ska direkt hoppa in i en taxi och åka på två möten idag. Egentligen hade jag kunnat stanna på landet ett tag till men ibland dyker de upp saker som man inte kan missa och så fyller Elaine 30 år idag! Vi firade ju henne för några veckor sedan så ikväll blir det en drink. Ska träffa Angelica och Hedi efter mina möten och gå och träna. Jag har inte tränat på evigheter så det är dags för styrketräning. Jag har redan känt av min rygg på grund av allt sittande när jag har skrivit boken/skrivit på hemtentan, inte speciellt bra.

Jag orkade inte göra ordning mig är kvar i landet-mood. Borstade håret, drog på lite mascara, läppbalsam och en t-shirt från Filippa K, jeans från Cheap Monday

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00