Stadsunge igen

Tillbaka i Vasastan! Min lägenhet är lite stökig, det syns direkt när lägenheten är liten. Får ta det senare, ska direkt hoppa in i en taxi och åka på två möten idag. Egentligen hade jag kunnat stanna på landet ett tag till men ibland dyker de upp saker som man inte kan missa och så fyller Elaine 30 år idag! Vi firade ju henne för några veckor sedan så ikväll blir det en drink. Ska träffa Angelica och Hedi efter mina möten och gå och träna. Jag har inte tränat på evigheter så det är dags för styrketräning. Jag har redan känt av min rygg på grund av allt sittande när jag har skrivit boken/skrivit på hemtentan, inte speciellt bra.

Jag orkade inte göra ordning mig är kvar i landet-mood. Borstade håret, drog på lite mascara, läppbalsam och en t-shirt från Filippa K, jeans från Cheap Monday

 1. S skriver:

  Alltså jag har följt din blogg sen du var 16, men ofta känner jag att du kanske måste komma ner på jorden lite. inte det att jag inte gillar dig, hade inte hängt kvar annars =P
  Men i landet-moode….??
  Idag vaknade jag 17.10 efter att ha jobbat 12-14 H natt i 3 veckor, så jag han alltså duscha bort allt slig (=svart malmgruvdamm) och sen han jag nästan klä på mig. Så jag drog alltså till restaurangen med blött hår och helt osminkad.

  Du borde prova det någo gång, jag tycker inte att självkänsla sitter i kläder, smink eller jobb. men det kan säkert hjälpa.
  Jag är bara så jävla glad över att jag är 4 av 250 killar på mitt jobb, det om något är en enorm självboost. När folk slutar behandla en som en tjej och ser en som en i gänget istället.

  Inte för att det är fel med att vara fin, jag har 50cm löshår konstant och älskar att klä upp mig och sminka mig när jag väl är ledig =)

 2. Mats skriver:

  Ã?r lite i oordning, säger du! o ändÃ¥ ser du ut som den vackraste kvinna man sett 🙂

 3. Lisa skriver:

  Du behöver inte sminka upp dig och fixa dig hela tiden. DU är vacker ändå!

  1. Mats skriver:

   …minst sagt 🙂

 4. David skriver:

  T-shirten och jeansen passar väldigt bra ihop och passar bra ihop med ditt hår! Stilig!

 5. Linn skriver:

  Kika gärna in på min blogg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..