På Balance

Efter mina två möten idag så mötte jag upp Hedi och Angelica för träning. Gud vad man försämras av att inte vara där på ett tag, fast sånt sporrar bara mig. Ska försöka komma dit mer regelbundet nu, det brukar bli lättare att hålla när man får in de andra rutinerna igen såsom att gå till kontoret. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig ordning, ska äta middag med Paula ikväll innan jag möter upp Elaine!

20110726-064706.jpg

20110726-064711.jpg

 1. anni skriver:

  Ja, man märker verkligen hur mycket man förfaller gällande speciellt kondition på en kort tid! Men nu har jag kommit igång med min löpning igen efter semestern och dessutom börjat med http://www.nikeplus.com tillsammans med min iPhone! Rekommenderas verkligen, så kul!

 2. Anna skriver:

  Det finns inget försöka ”Just do it”. Kanske behöver du hjälp att hitta en struktur som passar just ditt liv?

 3. moa skriver:

  sööt! 🙂

 4. Lisa skriver:

  Jag vill också vara hurtig och orka hålla på på ett gym hela tiden.
  fast den sista tiden har jag faktiskt tränat lite mer än vad jag brukar :=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..