ANNONS

Sätt upp mål!

/

Ska man genomföra saker och ting så måste man sätta upp de som mål så att de blir tydliga. Har man mentalt bestämt sig för att göra något så har man kommit halvvägs. Det svåra är att ha så pass mycket självförtroende se sig själv göra det, de lätta är att göra det praktiskt. Jag har i flera års tid jobbat efter mål. Inför varje höst och inför varje vår gör jag nya mål, karriär och personliga. Dock är jag bättre på att genomföra min karriärsmål än mina personliga, det blir nästa mål, att hålla bättre balans mellan båda.

… Här ser ni mina mål för 2010 som jag satte upp (och klarade de flesta):

______________________________________________________________________________________

Jag har kvar körkort och prata i P1, chic-lit har jag lagt åt sidan så länge. Yogan la jag ner för att träningsformen inte passar mig. Bli en superflickvän åt Nils känns inte så aktuellt längre .. Dock lagar jag mer mat nu än förut vilket är ett mål! Bella & Tyra Show blev succé. Bellme.se sålde jag – ännu bättre!

Och om ni klickar här så hittar ni 2011s mål, jag tror att jag kommer att sätta de flesta.

41
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00