Sätt upp mål!

Ska man genomföra saker och ting så måste man sätta upp de som mål så att de blir tydliga. Har man mentalt bestämt sig för att göra något så har man kommit halvvägs. Det svåra är att ha så pass mycket självförtroende se sig själv göra det, de lätta är att göra det praktiskt. Jag har i flera års tid jobbat efter mål. Inför varje höst och inför varje vår gör jag nya mål, karriär och personliga. Dock är jag bättre på att genomföra min karriärsmål än mina personliga, det blir nästa mål, att hålla bättre balans mellan båda.

… Här ser ni mina mål för 2010 som jag satte upp (och klarade de flesta):

______________________________________________________________________________________

Jag har kvar körkort och prata i P1, chic-lit har jag lagt åt sidan så länge. Yogan la jag ner för att träningsformen inte passar mig. Bli en superflickvän åt Nils känns inte så aktuellt längre .. Dock lagar jag mer mat nu än förut vilket är ett mål! Bella & Tyra Show blev succé. Bellme.se sålde jag – ännu bättre!

Och om ni klickar här så hittar ni 2011s mål, jag tror att jag kommer att sätta de flesta.

 1. Jag kan verkligen hålla med om att en lista över mål för året är en bra idé! Jag gör själv en sådan lista varje nytt år.
  Dessutom har jag en ”Drömbok” där jag skriver ner både mina mål och även mina drömmar. Sen kan jag ta fram boken då och då för att kryssa av allt jag har genomfört och alla drömmar jag har förverkligat. Det är verkligen inspirerande!
  Jag har skrivit lite mer om just detta på min blogg nyligen. Hoppas att det kan inspirera andra! :o)

 2. Sandra skriver:

  Kan d berätta mer om dina företdag och det säljbolaget du ska starta? äger du 100 procent av alla företag?

 3. Hola,

  Du skrev en gang om hur organiserade dina mails i mappar och dylikt. Jag tyckte det inlägget och tipsen var riktigt bra, men nu hittar jag inte det när jag skulle vilja göra nat liknande. Skulle du kunna lägga upp länken igen eller maila den till mig snälla?

  Mil gracias (tusen tack),
  La Madrileña

 4. :) skriver:

  �h det sistnämnda, sommarprat i P1, skulle vara en toppen idé! Jag skulle verkligen vilja lyssna på det när det nu kommer. För kommer det ska det! Hehe, kramar!

 5. Hej Isabella! Jag har precis läst din bog ”Egoboost” efter att ha köpt båda dina magasin och jag känner mig helt rastlöst nu när boken är slut! Tycker du är en grym förebild för unga tjejer och din blogg, din bok och din tidning är så himla inspirerande och roliga att läsa! Kör hårt, du är grym!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..