Eftermiddagsmöte

Det har inte varit en lugn stund hemma. Byggkillarna kommer ut och in i lägenheten, det krånglar med tryckeriet i Estland för vår tidning (nu är det löst tack och lov och vi får den på måndag), jag har gjort intervjuer till olika tidningar via telefon, jagat fakturor och allt sådant som inte alls är kul.

Nu ska jag iväg på möte. Det är ett nytt företag på gång med ett norskt bolag som flög hit idag. Det är timmars långa förhandlingar om avtal. Inte heller det roligaste kanske för en rastlös människa. Men vi har jurister på plats som går igenom allt med oss så att det inte blir missförstånd. Det är sjukt mycket som man har lärt sig om att driva företag. Visserligen är det mycket att ha en idé och köra. Det funkar när det är ett litet företag och man är 1-2 personer. Men så fort man är många och det kommer att omsätta mycket pengar så behöver man en tydlig struktur och alla jobbiga saker som kan ske i framtiden måste tas upp nu. Pust..!

Jacka från Jon Olsson, linne från H&M, shorts från Dagmar

 1. hur fixar du ditt hår, så himla snygga lockar!

 2. ina skriver:

  Vad fan har du på dig? hur har du tänkt här? Så jävla opassande!!!

 3. Vart får man tag på jackan??
  snälla jag bara måste ha den! 🙂

 4. Lena skriver:

  Du är som vanligt helt sjukt snygg i dessa underbara linne.Dom är som gjorda för dig.Like

 5. Mimmi skriver:

  Jag hade gärna betalat några kroner mer för tidningen om ni kunde trycka den i Sverige. Miljösmart och dessutom har tryckerierna det svårt i Sverige. Kom igen nu Bella!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..