ANNONS

Tangenterna smattrar

/

Hallå på er!

Jag sitter och skriver på boken igen. Jag gick dock och la mig i mellan men gick upp vid åtta och satte igång igen. Jag har robot-rutiner den här veckan för att vara så effektiv jag bara kan. Just nu skriver jag om hur jag startade Bellme och om Bella & Tyra show. Bok nummer två blir lite mer biografi blandat med tips. Och den kommer att komma ut våren 2012. Min första bok kommer ut i pocket den 20 augusti.

Jag vill ha en vit kostym! Den jag hade på plåtningen kom från Gina Tricot. Materialet var dock ett skämt, blev skrynkligt mellan strykjärnet till att jag hade fått mig kläderna.

När Löwengrip Invest blir megastort så ska jag alltid gå runt i ljusa kostymer!

Bilder från omslagsplåtningen. Jag vill ha fåtöljen från Desingers Guild! Men den passar inte in hemma. Bilder lånade av Angelica.  På tal om tidningen så ligger andra numret och trycks nu, såå spännande!

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00