Tangenterna smattrar

Hallå på er!

Jag sitter och skriver på boken igen. Jag gick dock och la mig i mellan men gick upp vid åtta och satte igång igen. Jag har robot-rutiner den här veckan för att vara så effektiv jag bara kan. Just nu skriver jag om hur jag startade Bellme och om Bella & Tyra show. Bok nummer två blir lite mer biografi blandat med tips. Och den kommer att komma ut våren 2012. Min första bok kommer ut i pocket den 20 augusti.

Jag vill ha en vit kostym! Den jag hade på plåtningen kom från Gina Tricot. Materialet var dock ett skämt, blev skrynkligt mellan strykjärnet till att jag hade fått mig kläderna.

När Löwengrip Invest blir megastort så ska jag alltid gå runt i ljusa kostymer!

Bilder från omslagsplåtningen. Jag vill ha fåtöljen från Desingers Guild! Men den passar inte in hemma. Bilder lånade av Angelica.  På tal om tidningen så ligger andra numret och trycks nu, såå spännande!

  1. malin skriver:

    Hej där, vita kostymer på en tjej är ju super snyggt, men dock ha jag aldrig hittat något som håller måttet. Kanske du kan….
    Go girl

  2. Whyred har en supersnygg vit kavaj och vita kostymbyxor på rea nu, fynda fynda!!

  3. Sandra skriver:

    Hej Isabella. Skäms du inte över omslaget på senaste Egoboost? Du snackar om att boosta unga tjejers självförtroende, men är själv retuscherad bortom igenkännlighet, varför? Dessutom, intressant hur du väljer att vinkla din tidning så pass mycket du gör, allt handlar om dig, entreprenörskap och pengar….på vilket sätt boostar det oss tjejer? Du sträcker dig mot stjärnorna och tror du är Sveriges svar på Oprah, dessvärre faller du pladask alldeles för ofta och du sätter alltid dig själv i första hand och bjuder allt för sällan tillbaka till dina fans, något äkta förebilder aldrig gör…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..