Första lunchen

Jag är den ivrigaste människa jag känner. Jag orkade inte vänta på att köpa balkongmöbler så jag lyfte ut de från köket istället, jag äter ju ändå aldrig där. Det får duga så länge. Gjorde en lätt lunch, min mamma kommer strax. Blev en mozzarella-sallad med tomat och rödlök och så parmaskinka och surdegsbröd.

 1. Vart kommer vinglasen ifrån? Letar efter liknande!

 2. Sarah skriver:

  Det ser verkligen kanonhärligt ut och gott med en lätt italien-inspirerad lunch =)

 3. Men vilken tokmysig balkong du fick!! Ser jättefint ut 🙂

 4. emelie skriver:

  nu blev jag hungrig ju!

 5. Liza skriver:

  Innergården ser så fin och mysig ut! Jag älskar kullerstenar. Det är härligt att äta ute.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..