En Bella-stund

Bygggrabbarna kom hem till mig idag också för att ordna med något rör vid balkongdörren (förstår inte allt de pratar om, jag nickar mest och ler) så jag tog min handduk och kilade ut till parken bredvid mig och solade en stund. Rättare sagt en timma låg jag där med min bok innan det började sprattla i benen på mig. Nu har jag precis tagit en dusch, ska fortsätta ett skriva. Min lägenhet är sval, så skönt!

För 2-3 år sedan så kunde jag inte ligga själv och sola. Det kändes så himla ensamt och konstigt. Att sitta själv och äta lunch på en lunchrestaurang kändes också helt otänkbart. �r det inte lustigt att man blir bättre kompis med sig själv ju äldre man blir? Idag är jag och jag bästisar. Det är skönt.

 1. Tack vare dina bilder på dig själv här på bloggen har mitt eget kroppsliga självförtroende stigit. Jag skäms att erkänna men jag är 25 och borde redan för länge sedan ha accepterat min kropp till 100%, det har jag inte. Tack för att du vågar visa att det finns hälsosammare kroppar än de som många andra bloggare visar upp.

  Keep up the good work!

 2. ida skriver:

  Bella! du är fan så jävla cool, alla bloggare borde vara mer som dig, ni storbloggar har sån makt så om ni alla slog ihop er och dödade alla dåliga ideal osv skulle nog många släppa det där med size zero!!! GO BLONDINBELLA!! 😀

 3. bags skriver:

  Bella, du och jag verkar vara två helt olika människor och jag håller inte med dig om rätt mycket men om det finns nåt jag respekterar dig mycket för så är det din självkänsla, det är så underbart!

 4. Elin skriver:

  Hahaha, dagens bästa 😉 ”Idag är jag & jag bästisar”

  Keep up the good work Bella, du är min bloggfavvoinspiration nummer ett, med långt försprång till tvåan 🙂

 5. Maja skriver:

  Det där med att vara bästis med sig själv var verkligen dagens visdomsord! Du är en otrolig förebild!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..