Skrivflow på balkongen

Nu njuter jag. Jag tog ut mina köksstolar ut till balkongen så länge och nu sitter jag här och skriver på min andra bok och dricker té. Jag har kommit in i ett bra skrivflow och kommer nog ha skrivit klart hälften av alla kapitel nu i veckan, första utkastet dock. Det är mycket enklare att skriva andra boken än första. När jag skrev första boken så minns jag att varje gång jag fällde upp skärmen så knöt det sig i magen för då visste jag att ”nu måste jag komma på något bra” men istället blev det bara blankt. Nu när jag har gjort det en gång så blir inte prestationen lika hög eftersom jag har en tydligen bild i huvudet på hur den ska bli och då är det bara att skriva på. Att dessutom skriva på balkongen är mycket mysigare .. Den enda som verkligen är jobbigt är att någon granne har lagat väldigt god mat med tanke på doften och nu har min mage börjat kurra igen!

 1. alice skriver:

  vad menas med första utkastet? måste du skriva om allt sen igen? är första utkastet stödord? förklara!

 2. Malin skriver:

  Hur gör du för att skriva på balkongen? Så fort jag tar med mig datorn utomhus ser jag inte skärmen, den ser alldeles mörk ut i dagsljus, även om jag har starkaste ljusstyrkan i skärmen. Så fort jag går inomhus kan jag se skärmen igen, men ute i solen…nej det går inte. Har du något knep?

 3. Mysan skriver:

  Måste bli väldigt resonans på gården om man pratar uppe på sina balkonger? :O Självklart är en balkong bättre än ingen balkong men… eh..

  1. ofelia skriver:

   Hej Isabella jag värkligen älskar din blogg jag skulle värkligen bli jätte glad om du gjorde en länk till den eller komenterade den för jag vill oxå bli känd som du men jag vet inte hur och jag har nästan inga läsare 😀

 4. emma skriver:

  vad härligt 🙂 tur att det går bra med boken 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..