ANNONS

Skrivflow på balkongen

/

Nu njuter jag. Jag tog ut mina köksstolar ut till balkongen så länge och nu sitter jag här och skriver på min andra bok och dricker té. Jag har kommit in i ett bra skrivflow och kommer nog ha skrivit klart hälften av alla kapitel nu i veckan, första utkastet dock. Det är mycket enklare att skriva andra boken än första. När jag skrev första boken så minns jag att varje gång jag fällde upp skärmen så knöt det sig i magen för då visste jag att ”nu måste jag komma på något bra” men istället blev det bara blankt. Nu när jag har gjort det en gång så blir inte prestationen lika hög eftersom jag har en tydligen bild i huvudet på hur den ska bli och då är det bara att skriva på. Att dessutom skriva på balkongen är mycket mysigare .. Den enda som verkligen är jobbigt är att någon granne har lagat väldigt god mat med tanke på doften och nu har min mage börjat kurra igen!

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00