Middag på Prinsen

Gud vilken härlig måndag. Först promenad, sedan skrev jag klart ett kapitel om hur man får sitt drömjobb till min bok. Sedan mötte jag upp Elaine på NK för shopping. Köpte present till min bror och sedan en kavaj och klänning på Topshop, en möbel från Illum & Bolighus och sedan en kavaj till och linne från Marlene Birger. Vi avslutade med två-rättermiddag på Prinsens uteservering. Löjrom till förrätt och deras klassiska köttbullar till varmrätt. Vi pratade om Almedalsveckan på söndag, kommer att bli så roligt!

Jag hittade en snygg kavaj på Marlene Birger!

Denna klädstång köpte jag på Illum Bolighus, de budar hem den imorgonbitti, så skönt!

 1. Mian skriver:

  Meeen… Borde inte Prinsen ta o skaffa andra glas?

 2. Lena skriver:

  ”sedan skrev jag klart ett kapitel om hur man får sitt drömjobb till min bok.” hahaha. haha.hahaha.haha.ha.

 3. Löjrom är en klar favorit även för mig!

 4. Hanna skriver:

  Tycker mig minnas att den bok du skriver nu mer ska handla om dina egna erfarenheter än din förra bok. Här ovan skriver du att en del av boken kommer att handla om hur man får sitt drömjobb. Du är ju en driven egenföretagare och entreprenör och Jag kan tänka mig att du har massor av erfarenhet ifrån detta att dela med dig av, men hur ser dina erfarenheter från den mer traditionella arbetsmarknaden ut? Att vara entreprenör är inte allas dröm. I alla fall inte min.

  1. Drömjobb? Jag skulle gärna vilja ha tips på hur man blir astronaut. Kan också tänka mig att bli superhjälte av något slag. Hoppas det finns någon utbildning för det, gärna i Schweiz.

   1. Emma skriver:

    Haha! Smart! The sky är väl the limit! Självklart kan du bli superhjälte om du bara vill, Andypandy! Vilken av dem vill du helst bli? Stålmannen, Spindelmannen, Batman…? ALLT sitter bara i huvudet! (ironi för de som inte förstår:)BB – ta gärna in en reportage om detta! Själv vill jag gifta mig med en prins i ett rikt land – hur går jag tillväga?

    1. Jag tror jag vill bli Martian Manhunter, det är väl nästan som astronaut? Och så får jag ju möta Wonder Woman också.

     1. Emma skriver:

      Då skulle jag vilja bli Wonder Woman:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..