ANNONS

Middag på Prinsen

/

Gud vilken härlig måndag. Först promenad, sedan skrev jag klart ett kapitel om hur man får sitt drömjobb till min bok. Sedan mötte jag upp Elaine på NK för shopping. Köpte present till min bror och sedan en kavaj och klänning på Topshop, en möbel från Illum & Bolighus och sedan en kavaj till och linne från Marlene Birger. Vi avslutade med två-rättermiddag på Prinsens uteservering. Löjrom till förrätt och deras klassiska köttbullar till varmrätt. Vi pratade om Almedalsveckan på söndag, kommer att bli så roligt!

Jag hittade en snygg kavaj på Marlene Birger!

Denna klädstång köpte jag på Illum Bolighus, de budar hem den imorgonbitti, så skönt!

47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00