ANNONS

Maxidress

/

Invigde en ny klänning idag från Pret. Jag är egentligen ingen långklännings-tjej men det är rätt skönt att ha på sig när man inte orkar fixa sig. På med en skinnjacka, borsta håret och lite läppglans så är man klar. Ska kila ner på stan nu och träffa Elaine, vi ska shoppa lite (ingen av oss gillar egentligen att gå i butiker så vi tänkte göra det tillsammans och snabbt), sedan äta en tidig middag på någon uteservering.

Jag måste köpa en present till min bror som fyller 18! Så himla svårt. Jag åker till familjens landställe på lördag för att fira honom med familjen (sedan till Visby på söndagen). Vad kan han vilja ha; Skjorta? kavaj? fina machet-knappar? Gaahh presenter till killar är svårt. Bloggar från mobilen, kram på er.

Ny klänning från Pret, finns på NK

55
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00