Maxidress

Invigde en ny klänning idag från Pret. Jag är egentligen ingen långklännings-tjej men det är rätt skönt att ha på sig när man inte orkar fixa sig. På med en skinnjacka, borsta håret och lite läppglans så är man klar. Ska kila ner på stan nu och träffa Elaine, vi ska shoppa lite (ingen av oss gillar egentligen att gå i butiker så vi tänkte göra det tillsammans och snabbt), sedan äta en tidig middag på någon uteservering.

Jag måste köpa en present till min bror som fyller 18! Så himla svårt. Jag åker till familjens landställe på lördag för att fira honom med familjen (sedan till Visby på söndagen). Vad kan han vilja ha; Skjorta? kavaj? fina machet-knappar? Gaahh presenter till killar är svårt. Bloggar från mobilen, kram på er.

Ny klänning från Pret, finns på NK

 1. Louise skriver:

  Vad är machet-knappar? Låter farligt…

  1. Sanna skriver:

   Hon menar nog machete-knappar som man sätter på skortärmarna och fäller ut när man tävlar i Robinson O_O BAM! ba.

 2. emelie skriver:

  den såg riktigt skön ut. bra köp.

 3. Stina skriver:

  Det var en snygg klänning:) Långa klänningar är vackra! men än har jag inte hittat den rätta, ska bege mig för att titta någon dag nu när det finns många:) Och presenter till killar kan vara svårt… presentkort av något slag är kul att få men kan kanske kännas lite opersonligt (?), men jag gillar att få presentkort iallafall:) Men annars är det ganska kul med upplevelser av något slag som någon skrev tidigare, kanske bio, middag eller en liten resa om det ska kosta mer. Kläder är också kul! Du hittar säkert något:) Spännande med din bok föresten! Kram

 4. Jennie skriver:

  så fin klänning 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..