ANNONS

Sommarjobb

/

Det känns som måndag idag! Men det är för att jag är rastlös och vill komma igång med allt, jobbfingrarna kliar efter två dagars ledighet. Nu har jag på mig en vecka exakt med att plugga till mina två tentor i augusti och skriva på min bok (inlämning första september) utan att bli störd. Den här veckan fram till nästa söndag så har jag noll bokade möten eller saker jag måste göra så jag kommer att gå i ide och försöka göra klart så mycket som jag kan. Sedan väntar Almedalsveckan med Elaine, Gustav och Caesar, sedan Marbella med Denise och Angelica. 1 augusti ska jag vara tillbaka på kontoret för att jobba med Egoboost Magazine och jag åker till Zurich sista veckan under samma månad. I mitt huvud är jag redan inne i hösten men jag ska försöka hitta lite ledig tid och njuta. För mig är sommaren en tid för att hinna jobba med sådant som man kan göra utan andra, som boken tillexempel. Det är nog det bästa sommarjobbet som finns 🙂

Om du inte har några planer i sommar, varför inte börja skriva på en egen bok? Visst är det svårt att få den utgiven, men jag lovar att det blir lättare om du faktiskt har en bok klar än inte har börjat alls.

Man blir som man läser! Böcker är ett bra sätt att få igång motivationen

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00