Biokväll

Vad jag är duktig, nu är ca en tredjedel av boken klar. Av den såkallade första versionen. Och så läste jag ur min kursbok en hel del. Ska belöna mig med att gå på bio med mina kompisar ikväll. Ska möta Denise, Angelica och Messi vid sju för att äta först. Gud vad länge sedan jag var på bio, perfekt söndagskväll.

Drar på mig gympadojjerna och promenerar dit. Jeans från Zara och tröja från Abercrombie & Fitch

Mineralpuder från Lily Lolo, mascara från Loreal, lash architect 3-D

 1. Du är super fin och din blogg är grym! 😉

 2. Jennii skriver:

  Ã?r mascaran bra? hur bra isf? 🙂 tack om du svarar<3

 3. Nina skriver:

  sounds like a perfect sunday evening 🙂

 4. Malin skriver:

  Visst är det härligt att belöna sig själv med saker och ting när man har varit duktig. Det gör att man får mer energi till att kämpa och göra bra ifrån sig som t.ex i skolan, med sina projekt och på jobbet.
  Härligt att belöna dig själv med bio + middag med dina vännerna. 🙂 Bra val!

  Ha en trevlig kväll! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..