ANNONS

30 års fest!

/

Life & thoughts

,

Nu ska jag iväg på kvällens äventyr. Jag ska strax hoppa in i en taxi och hämta upp Caesar på vägen för att åka till Elaines 30 års fest. Det ska bli så kul att fira henne! Och i höst gifter hon sig, vilket år! Elaine har jag bara känt sedan Young entreprenuers of Swedens resa till London i Januari men hon har blivit en av mina nästa vänner. Idag undrar jag hur jag har lyckats klara mig utan denna donna! Förutom London-resan har vi hunnit med en superkul weekend till Barcelona och många utgångar och middagar. Och i sommar väntar Almedalen där vi ska bo tillsammans med hennes kille och Caesar .. Gud vad jag längtar. Har köpt en present som jag tror att hon behöver, får berätta imorgon. Ha en trevlig lördagskväll på er!

Läppstift nummer 13 från YSL, mitt favvo. Gråa ögnskuggor från Too Faced.

Klänning från Kate, Paris & I

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsznMjw-BsI[/youtube]

Har lyssnat på denna Abba-låt hela dagen.. Så bra!!

55

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00