Tisdag

Jag har haft en härlig start på min tisdag. Klev upp vid halv sju och var ute och sprang vid Brunnsviken, från början så hade jag bara tänkt att gå en powerwalk men jag hade världens energi efter en bra natts sömn. Gick hem, hoppade in i duschen, kokade ägg, fönade håret och sminkade mig och åkte sedan till kontoret. Kilade förbi Alberts & Jack och köpte kaffe till tjejerna. Varje gång man går bland gatorna här i Gamla Stan så blir man så tacksam för att man har kontor här, ibland fastnar man med en skock japaner och ibland får man ställa upp på lite bilder för att man är svensk men det gör inte så mycket, det är något magiskt här!

Hanna dricker inte kaffe så hon fick en juice

Vackra stad. Vi sitter i det vita huset till vänster.

 1. Vicky skriver:

  Hej! Hade inte läst din blogg på typ ett år men kikade in nu. Ville bara säga att du är så jävla bra! med att bara tagga andra människor till att bli bättre, mer sånt! självutveckling är så himlas viktigt.

 2. Sofia skriver:

  MMM kaffe, själv tar jag en termus med mig med egengjort kaffe eftersom det är mer ekologiskt att inte slösa på pappersmugar. har sett att man på endel kaffeshoppar kan fylla på sin egen termos vilket är perfekt.
  Läs gärna min blogg idag, Handlar om slut walks

 3. på morgonen har jag lilla dottern…så det går inte med några powerwalks som jag vill h på morgonen.

  älskar sånt just på morgonen, det ger energi.
  har förresten gjort dreamboards igår…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..