Min dröm!

Tjejerna på kontoret frågade om toaletten är min tankesmedja för att varje gång jag kliver ut så ropar jag ”hörrni jag har en idé!!”. Jag ser alltid allt jag vill göra i bilder, visualiserar mina drömmar för jag tänker att kan man se sig själv uppnå det mentalt så är man halvvägs. Just nu går jag och drömmer om att mitt invest-bolag ska bli stort. Jag ser mig själv öppna dörren där det står ”Löwengrip invest” på i guldig stil, där inne är ett stort och pampigt kontor där folk springer omkring med massor av energi och är glada. Jag hälsar på alla, gör en kopp kaffe och går in på mitt rum. Sätter mig och går igenom affärsplaner som vi har fått skickat från företag som söker kapital. Hela dagarna sitter jag och träffar unga och driva människor som vill starta företag och vi erbjuder både möjlighet till kapitalkapital och en egen mentor på kontoret att bolla med. Såå roligt!!

Vad är er stora vision? Vilken bild bränner på hornhinnan?!

 1. Malin skriver:

  Min stora vision är att vara en eftertraktad livscoach. Jag vill vara en människa som inspirerar och motiverar andra människor. Jag har ett stort behov av att hjälpa andra människor, och var jag än slutar yrkesmässigt, så kommer jag att hjälpa människor.

 2. Min högsta dröm är att öppna ett eget bed and breakfast/pensionat. Har kunskapen om att driva och drivet i kroppen. Men pengarna saknas… hur ska man få råd med de egentligen???

 3. Jag vill jobba som läkare, gärna i något utvecklingsland där jag verkligen kan känna att jag gör skillnad och kan hjälpa. Det skulle vara helt fantastiskt!

 4. anna skriver:

  Då vill jag träffa dig, har nyss startat ett företag och jag hade behövt en mentor =)

 5. Erika skriver:

  Kände mig först lite tom när jag läste det här, jag har ingen bild framför mig om vad jag åstadkommit i karriären i guldbokstäver. Men jag har ju visst det en bild! Min bild är däremot ett vackert, välinrett och ljust hem, med stort kök och supersköna soffor. Jag sitter i soffan och läser en tidning och två kryllhåriga barn leker med varandra i närheten. Mannen i mitt liv har jag, ska bara lista ut hur jag ska ha råd med den där köksön och bli lite äldre innan min dröm besannas!

  Låter kanske lite omodernt att ha som dröm att bli mamma, men eftersom att min sambo drömmer lika mycket om att bli pappa så känns det bara väldigt fint i magen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..