ANNONS

Min dröm!

/

Tjejerna på kontoret frågade om toaletten är min tankesmedja för att varje gång jag kliver ut så ropar jag ”hörrni jag har en idé!!”. Jag ser alltid allt jag vill göra i bilder, visualiserar mina drömmar för jag tänker att kan man se sig själv uppnå det mentalt så är man halvvägs. Just nu går jag och drömmer om att mitt invest-bolag ska bli stort. Jag ser mig själv öppna dörren där det står ”Löwengrip invest” på i guldig stil, där inne är ett stort och pampigt kontor där folk springer omkring med massor av energi och är glada. Jag hälsar på alla, gör en kopp kaffe och går in på mitt rum. Sätter mig och går igenom affärsplaner som vi har fått skickat från företag som söker kapital. Hela dagarna sitter jag och träffar unga och driva människor som vill starta företag och vi erbjuder både möjlighet till kapitalkapital och en egen mentor på kontoret att bolla med. Såå roligt!!

Vad är er stora vision? Vilken bild bränner på hornhinnan?!

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00