Bok nummer två!

Nu har jag haft ett inspirerande möte med min förläggare Adam och Lotten som ska jobba med mig. Kom på massor av bra saker att skriva! Och på tal om att möta roliga människor på Bonnier Förlagens kontor så såg jag Jens Lapidus och Elin Ek som spelade Grynet. Berättade för henne att hon var min stora idol när jag var liten. Nu har jag varit hemma och bytt om, dags för en företagsmiddag.. En eventuellt ett nytt bolag på G.

20110530-055935.jpg

 1. Vad härligt att se en ung, intelligent kvinna med hälsan i behåll både i inre och yttre bemärkelse. Tycker det är så tråkigt och verkligen sorgligt att se hur Kissie behandlar sig själv. Hon borde älska och vårda sig själv och det är tröttsamt att se bilder på henne, det gör mig ledsen för hennes skull. Din blogg och dina bilder gör mig glad, och tycker du är så himla duktig. Riktig entreprenör är du!

 2. Lova skriver:

  Hej Isabella!
  Jag läste din blogg för ungefär ett år sedan. Nu har jag börjat läsa igen och jag vill bara säga att jag beundrar dig så mycket.
  Inte bara för att du har gjort en sådan fantastisk karriär som nog inspirerar de flesta, du vågar också stå för vad du tycker.
  Du protesterar om någon säger något nedlåtande om dig, såsom artikeln om ”Dagens bloggtjejer”.
  Lycka till med boken, karriären och fortsätt vara så positiv, du inspirerar mig!

 3. stina skriver:

  Fan va coolt att träffa Grynet! läs min blogg 🙂

 4. Emma skriver:

  Ã?åååå, Grynet är sÃ¥ bäst! Ta ingen skit 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..