Puerto Banus!

Jag överraskade mina tjejer igår med en resa i sommar till Puerto Banus utanför Marbella. Jag ringde de igår innan de kom hem till mig för att stämma av datum sedan bokade jag allt i smyg, så kul. Jag gick runt och fnittrade för mig själv hela dagen och fick lägga band på mig själv för att hålla mig från att berätta. Vi åker den 12 juli i alla fall, borta en vecka och vi ska bo på fem stjärniga hotellet Guadalpin Banus. Så härligt! Jag kommer att jobba lite därifrån, skriva boken på förmiddagen och så ska jag gå på lägenhetsvisningar. Det blev strul med lägenheten jag skulle hyra i sommar så då tänkte jag att jag lika gärna kan bo på ett hotell och gå på visningar. Planerna är ju att köpa en lägenhet där senare i höst. Blir troligen en till resa till samma ställe senare i augusti, att köpa lägenhet är en stor affär och då gäller det att reka ordentligt.

Bilder på Puerto Banus, Nikki Beach i Marbella och sedan på vårt hotell

 1. sara skriver:

  gud var roligt! Själv åker jag (familj, vänner) dit varje sommar 🙂 Min pappa vän har en lägenhet där som vi bor i men har nu kollat efter lägenheter där i ca 6 månader. Kan tipsa om att lägenheterna ligger uppe i ca 2 miljoner, (är ju klart att det beror vad det är för lägenhet) och att lägenheterna på samma sida som stranden (sidan om vägen) är ca 1 miljon dyrare. Hade så bra! och lycka till =)

 2. Tomas skriver:

  �k inte dit Hela spanien e smutsigt med massa brottslingar överallt

 3. Hej! Bara tipsa er om att dubbelkolla eran bokning, dá Guadalpin i Marbella stängde förra veckan helt plötsligt. Tror inte det är nágra problem med hotellet i Banús, men kan va bra att ni fár det konfirmerat. Ha det sá skoj!

 4. sanja skriver:

  Hejsan!!! Jag hörde att du letade efter företag att skriva om.. Tycker du är så duktig, jag vill gärna vara med! Jag letade efter inlägget men hittade inte… Hörde rykten av en tjej bakom mig när jag satt på fiket och drack kaffe. Skulle var super gulligt om du länkade det till mig. Kram S

 5. Mira skriver:

  Puerto banus är hur fint som helst! Bodde hos nåra bekanta till familjen i San pedro som ligger precis bredvid! Gick till Puerto banus och alla yacht’s. Strosade också runt på gatan längs kajen, där låg alla dem dyrare affärerna!
  Hoppas ni får en fin fin resa:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..