ANNONS

Puerto Banus!

/

Jag överraskade mina tjejer igår med en resa i sommar till Puerto Banus utanför Marbella. Jag ringde de igår innan de kom hem till mig för att stämma av datum sedan bokade jag allt i smyg, så kul. Jag gick runt och fnittrade för mig själv hela dagen och fick lägga band på mig själv för att hålla mig från att berätta. Vi åker den 12 juli i alla fall, borta en vecka och vi ska bo på fem stjärniga hotellet Guadalpin Banus. Så härligt! Jag kommer att jobba lite därifrån, skriva boken på förmiddagen och så ska jag gå på lägenhetsvisningar. Det blev strul med lägenheten jag skulle hyra i sommar så då tänkte jag att jag lika gärna kan bo på ett hotell och gå på visningar. Planerna är ju att köpa en lägenhet där senare i höst. Blir troligen en till resa till samma ställe senare i augusti, att köpa lägenhet är en stor affär och då gäller det att reka ordentligt.

Bilder på Puerto Banus, Nikki Beach i Marbella och sedan på vårt hotell

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00